Shaker card med tomte

Hej!

Nu är det full rulle med julkortstillverkningen hemma hos mig. Det är ju knappa månaden kvar till den magiska dagen så det gäller att sätta fart 😉

Jag har fullkomligt sprutat ur mig kort efter all inspiration jag fått av alla julpapper som Kristinas fyllt butiken med. Eftersom det skapats en del kommer jag köra dubbla inlägg idag så ni får chans att se lite fler av mina alster.

Först ut får bli ett shaker card med en söt tomte i julkula. Det är en färdigmålad tomte från arket: Festive Fun. Dessa ark är perfekta för oss som inte kan färglägga eller om man för omväxlingsskull vill vara lite bekväm.

_dsc0187-6

Jag har en förkärlek för kraftfärgat cardstock ihop med rött. En härlig kombination som jag gärna blandar med inslag av grönt. Till detta kort tog jag en bit från Carta Bellas journaling ark.

_dsc0188-7

Julkulan är gjord med hjälp av en dies från Rox Stamp. Jag fullkomligt älskar den då den har en perfekt storlek, här rymmer den utan problem min plastbubbla för shaker card. Den söta rosetten är även den en dies som finns i 3 storlekar. Satinhjärtat passar fint i mitten av rosetten. Jag har fyllt min lilla bubbla med små dekorationskulor och silver stjärnor konfetti.

_dsc0189-7

Runt bubblan har jag dekorerat med en bit rött glitterpapper, pärlband i rött & grönt, röda rosor, blad, kvistar i glitterpapper, charm och en bit rött tunt sidenband.

Det var allt just nu, hoppas ni kikar förbi lite senare!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *