Kristinas Scrapbooking Blogg – Design Team

Träffa vårt design team

Vem är du?
Jag heter Sophie Carlsson och bor vid den småländska kusten. Där bor jag tillsammans med min mina 2 söner. Jag jobbar inom LSS på en daglig verksamhet i en grupp som heter kreativa gruppen. Detta betyder att det är mycket kreativt på jobbet, vi skapar allt mellan himmel och jord och jag trivs som fisken i vattnet.

Vad är din favoritsak vid pysselbordet? Varför?
Ja, det finns ju så mycket som man inte klarar sig utan när man skapar, men ska jag jobba med papper så är ju ALLTID skärmaskinen framme. Jag skulle nog inte heller vilja vara utan mina distressfärger och mitt distressverktyg från Tim Holtz.

Hur länge har du pysslat / scrappat
Jag har pysslat, skapat saker så länge jag kan minnas, när jag var liten var jag mycket hos min farmor och stickade och virkade. Det är något jag har tagit upp igen och Gud så roligt det är, man får verkligen blodad tand och nu vill jag bara frossa i olika garner.
Scrappat har jag gjort sedan 2006 när min första son föddes. Då började jag med ett album och sedan har det fortsatt (eskalerat) sedan dess och nu blir det skapat allt möjligt jag kan tänkas sätta tänderna i.

Vilken stil använder du helst när du skapar?
Jag gillar shabby chic stilen men är även en sucker för mycket blommigt och bling bling.
En annan sak som jag tycker om att sysselsätta mig med är att använda alla mina pysselsaker till att återbruka och göra om saker så att dom får ett nytt liv. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränser och det har jag gott om så det brukar bli en del intressanta projekt.


Vem är du?
Jag kallas för Cattie, har två barn, make och bor utanför Norrköping.

Vad är din favoritsak vid pysselbordet? Varför?
Vojne, vojne – bara en sak? Måste i så fall säga min Scoring board som jag verkligen använder till alla mina projekt. På en tät andra plats kommer Big Shot:en och bronsmedalj ger jag till min taperunner (ATG).

Hur länge har du pysslat / scrappat
Tror det var ca 15 år sedan jag klev in i en lokal scrapbutik för att vara med på ett kvällsevent där man skulle tävla med sitt bidrag -mitt vann och enda sen dess har jag varit fast.

Vilken stil använder du helst när du skapar?
Jag gör en hel del Shabby chic, men gillar även modernare look med de trender som kommer och går…Ibland får jag Mixed Media infall också…

Vilken/vilka är dina favorit-tillverkare inom scrapbooking, pyssel och hobby?
Jag älskar i princip allt från Doodlebug, Pebbles och American craft. Även Maja Design och Pion med sina fantastiska tidlösa kollektioner som verkligen håller i åratal.


Vem är du?

Jag heter Annette Lie men kallas alltid Nettan. Jag är en snart 37 årig tjej från Motala. Här bor jag tillsammans med min sambo och våra två barn i ett hus på landet. Varannan helg kommer även sambons äldsta hit. I huset bor även våra katter, jag brukar säga att vi har 5 1/2 katter för den ena bor lika mycket i grannens ladugård som här hemma.

Hur länge har du pysslat / scrappat?
Skapat har jag alltid gjort så länge jag kan minnas i många olika former. Scrapbookingen hittade jag till 2008 när jag var gravid med vår äldsta son och började då göra LOs om sambons son och ett album om min graviditet. 2014 hittade jag en grupp på Facebook och provade att göra ett kort. Och på den vägen är det. Nu har jag provat på många olika tekniker. Det finns ju så mycket roligt att göra! Fokus för mig just nu ligger på mixed media, men det blir både askar och kort gjorda med.

Din favoritsak vid pysselbordet? Varför?
Ja det är inte en lätt fråga eftersom jag skapar så mycket olika saker. Men jag måste nog säga min Distress ink dyna i färgen Vintage photo. Jag lever på tron att allt blir bättre med lite distressade kanter haha.

Vilken/vilka är dina favorit-tillverkare inom scrapbooking, pyssel och hobby?
En av mina stora favoriter har alltid varit Tim Holtz ända sedan jag började min scrappingkarriär. Allt eftersom har det fyllts på och ändrats. Nu står även Prima marketings vackra kollektioner högt på listan, jag älskar allt från papperen till blommorna. Sedan jag kommit in på mixed media har Finnabair blivit mer och mer intressant. Färgerna, stencilerna, stämplarna…listan kan göras lång. Det kommer så mycket nytt och roligt hela tiden!

Något annat du vill berätta om dig själv?
Skapandet är för mig min meditation. Min avkoppling i vardagen. När jag sitter i mitt hobbyrum kan jag stänga ute omvärlden och bara låta hjärnan och idéerna flöda fritt. Underbart! Mer av det jag har skapat hittar ni på min instagram  @nettans_scrapbookingalster


Kommentarer

5 svar till ”Kristinas Scrapbooking Blogg – Design Team”

 1. Profilbild för stephi
  stephi

  Stort grattis till er alla tjejer!!!!!

 2. Profilbild för Sissi Ström
  Sissi Ström

  Hej Allram
  Tack för en härlig lördag 8/3 du o Annette var kanon. Helt i min smak
  Scrapphälsning från Sissi

 3. Profilbild för Louise Widengren
  Louise Widengren

  Hej!
  Jag ska på bröllop i vår där två av mina närmsta vänner ska gifta sig. Då jag har mycket roliga minnen i form av foton har jag tyckt det varit roligt att sätta ihop dem i ett stort scrapbookat album och hade därför tänkt höra om det är något ni skulle kunna tänka er att göra?
  Mvh Louise Widengren

 4. Profilbild för Christer
  Christer

  Hej.

  Fantastiskt snabb service och leverans. Ni är ett föredöme till övrig övrig handel. Mycket bra!

  1. Profilbild för Kristina Melin
   Kristina Melin

   Tack Christer! Vad roligt att höra, det värmer! =)
   Hälsningar från oss alla!