Jag heter Maria men kallas också för Emia i pysselvärlden. Jag är 37 år och bor tillsammans med min make och mina 2 underbara barn (10 och 8 år gamla) i paradiset Hjo vid vackra Vättern.

Förutom mina barn och man förståss så ÄLSKAR jag att pyssla och scrappa. Det  är det perfekta sättet för mig att bara få vara och rensa tankarna. Att sitta några timmar i pysselrummet är inte alls några bekymmer utan snarare ett måste för att jag ska må bra.

Om jag ska beskriva min stil är det romantisk och vintage med mycket blommor, glitter och charms. Jag har egentligen inga begränsningar utan gör kort, LO:er, PL (Project Life), askar och tavlor.

Denna tös älskar vitt och rosa men är inte främmande för att sätta tänderna i lite mer färgglada papper. Jag har några saker som jag absolut inte kan klara mig utan: min edge scraper (tack gode gud för den!), min Big Shot med dies och 3:d kuddar. Favoritmärken som gärna shoppas är papper från Pion Design och Maja Design men även Prima.Jag heter Sophie Carlsson (kallar mig Miss Sophie i
bloggvärlden) och är en 28 årig scrappande två barns mamma som bor i en liten ort som heter Mönsterås i Småland. Jag arbetar heltid på ortens badhus som
simlärare och grupptränings instruktör. Pyssel har alltid varit en stor del av mitt liv och jag pysslar med det mesta, men scrapbooking är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag ser mig själv som en kameleont
när jag scrappar, jag vill inte sätta mig i något ”fack” för jag älskar att hålla på med allt! Jag har inga begränsningar i mitt skapande jag gör kort, LO´s, altrar och bygger 3D projekt vad jag än kan sätta tänderna i. Mina vänner brukar säga att jag är galen när dom ser de projekt som jag tar mig an, många undrar hur jag har tid och tålamod att sitta med allt pill som det oftast blir.
Men för mig är det ren terapi, jag går in i min lilla bubbla som jag bara
älskar och bara njuter.  Vad det gäller min stil så är det lika så med den jag vill inte låsa mig till en stil utan det hänger mycket på sinnesstämningen, men ni kommer att se allt från bleka färger och shabby chick till klet och kladd med starka färger. Om det är något som jag har svårt för så är det att skapa clean and simpel, ni vet utrycket less is more… I min värld heter det more is more!


Jenny Jeansson (uttalas Jansson) heter jag. Jag är 42 år gammal och bor med make och 2 tonåriga söner ett par mil söder om Kalmar. Jag arbetar sedan 3 år tillbaka som undersköterska på sjukhuset i Kalmar, nu på ortopedavdelningen. Jag har sysslat med scrapbooking i 4 år nu. Jag hade då varit sugen på att pröva länge men inte kommit till skott. En arbetslöshet gav mig tiden jag behövde för att testa och naturligtvis fastnade jag. Som scrappare är jag rätt mångsidig och älskar att testa nya tekniker och metoder. Det enda jag (hittills) inte gör är LO:er. Jag är livrädd att jag då skall känna mig tvungen att scrappa alla mina tusentals foton.


Catarina / Cattie heter jag, 37 år gammal, bor tillsammans med fisketokig make, speltokig 12-årig son och 8-årig dotter strax utanför Norrköping. En kväll för sisådär 11 år sen följde jag med en kompis till den lokala pysselbutiken som hade ”kortkväll”. Jag var verkligen helt nollställd inför alla termer, verktyg, redskap, tekniker och vad alla höll på med. På något vis fick jag ändå ihop mitt första scrappade kort och vann sedan kvällens utmaning med det. Sen dess har kortskapande varit min egentid, mitt sätt att stressa av och hämta kraft och en väldigt stor del av mitt sociala umgänge och nätverk.

 

5 reaktion på “

 1. Hej Allram
  Tack för en härlig lördag 8/3 du o Annette var kanon. Helt i min smak
  Scrapphälsning från Sissi

 2. Hej!
  Jag ska på bröllop i vår där två av mina närmsta vänner ska gifta sig. Då jag har mycket roliga minnen i form av foton har jag tyckt det varit roligt att sätta ihop dem i ett stort scrapbookat album och hade därför tänkt höra om det är något ni skulle kunna tänka er att göra?
  Mvh Louise Widengren

 3. Hej.

  Fantastiskt snabb service och leverans. Ni är ett föredöme till övrig övrig handel. Mycket bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =