Silver och guld

Hej!

Julen må vara över detta år, men kanske finns det fler som jag: som är som mest i gasen med julkortsskapandet i januari? 🙂 Hoppas ni står ut med några ytterligare julkort…:-)

Två enkla kort, skapade med Kaserkraft designpapper, samt utklippta bilder från Kaiserkraft klippark…

En härligt glittrande guldrosett är allt som behövs för att lyfta vilket alster som helst! Plastfickan är fylld med lösglitter, julpaljetter och guldglitterstjärnor

Samma design, men med lite die cuts / Kaisercraft och självklart silverpaljetter och silverglitter i shaker-fickan…

…Insidan med plats för att skriva JulhälsningenGuldglittrande hjärtstickers

Kramar
/Cattiegl

Shaker card med tomte

Hej!

Nu är det full rulle med julkortstillverkningen hemma hos mig. Det är ju knappa månaden kvar till den magiska dagen så det gäller att sätta fart 😉

Jag har fullkomligt sprutat ur mig kort efter all inspiration jag fått av alla julpapper som Kristinas fyllt butiken med. Eftersom det skapats en del kommer jag köra dubbla inlägg idag så ni får chans att se lite fler av mina alster.

Först ut får bli ett shaker card med en söt tomte i julkula. Det är en färdigmålad tomte från arket: Festive Fun. Dessa ark är perfekta för oss som inte kan färglägga eller om man för omväxlingsskull vill vara lite bekväm.

_dsc0187-6

Jag har en förkärlek för kraftfärgat cardstock ihop med rött. En härlig kombination som jag gärna blandar med inslag av grönt. Till detta kort tog jag en bit från Carta Bellas journaling ark.

_dsc0188-7

Julkulan är gjord med hjälp av en dies från Rox Stamp. Jag fullkomligt älskar den då den har en perfekt storlek, här rymmer den utan problem min plastbubbla för shaker card. Den söta rosetten är även den en dies som finns i 3 storlekar. Satinhjärtat passar fint i mitten av rosetten. Jag har fyllt min lilla bubbla med små dekorationskulor och silver stjärnor konfetti.

_dsc0189-7

Runt bubblan har jag dekorerat med en bit rött glitterpapper, pärlband i rött & grönt, röda rosor, blad, kvistar i glitterpapper, charm och en bit rött tunt sidenband.

Det var allt just nu, hoppas ni kikar förbi lite senare!

Kramar DT-Maria

DT_maria