Tuvas minnen…

Hej!

För några veckor sedan visade jag upp en bubbelask jag gjort till minnen, har ni missat inlägget så finns det här bredvid  https://kristinasscrapbookingblogg.se/lada-till-minnen/ . Jag fick ett önskemål från en av våra besökare Jenny om en lite större låda till lilla Tuva och här är resultatet:

Lådan har jag altrat med: prickigt lila cardstock och 2 olika nyanser av rosa cardstock. Det mönstrade pappret heter: 10 April och kommer från Maja Design.

På locket har jag först klätt en passepartout ram med det mönstrade pappret och limmat fast den. Alla kanterna har färgats in med distressen Walnut Stain och skrapat med Edge Scrapern. Det rutiga pappret i mitten av ramen heter: 1 Maj och kommer även det från Maja Design. Pärlbandet kommer från egna gömmor, det finns en mindre variant i butiken. vita och röda pappersrosor och liljor i blandade färger och storlekar hittar ni massor av i butiken. De söta fjärilarna har jag stansat ut med min Martha Stewart punch i samma mönstrade papper som ramen. Den söta swirlsen fanns tidigare i butiken.

På framsidan av lådan och på sidorna har jag dekorerat med samma papper som på locket. Den söta bården är faktiskt egentligen texten på nedre kanten av mönsterpappret (allt går att använda)

Den söta charmen passade perfekt ihop med det lila satinbandet.

Jag passade jag på att göra ett dopkort i samma papper som lådan. Det blev pricken över i när allt går ton i ton.

Det var allt jag hade att visa idag. Vi ses snart igen!

KRAM DT-Maria

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Tuvas minnen…”

 1. Profilbild för Pysselfröken
  Pysselfröken

  Vilken underbart fin ask! Ljuvliga papper och vackra dekorationer.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!
   Den blev riktigt söt lådan. Jag är mer än nöjd!
   / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *