På julen får man ta från det undre lagret..

Då är vi snart på väg in i december månad och faktiskt så har vi här i Hjo fått vår första snö.. inte mycket utan mest lite vitt på marken men ändå härligt. Härligt!

Jag är i full gång med min tomteverkstad och det känns nästan som man skapar lite på löpande band 😉

Idag tänker jag visa er ett enkelt sätt att förvandla den klassiska och för många obligatoriska Aladdin asken till en fin och uppskattad julgåva.

Jag börjar med att måla asken (framförallt alla kanter som inte kommer täckas med papper) med vit gesso.

Sedan är det dax att klä in asken. Till denna har jag använt ett av Maja Designs nya papper- To Spend Time ihop med brunt cardstock. Kanterna färgar jag förståss med en distressdyna.

Texten, som har blivit en klassiker har jag skrivit ut på min laserskrivare och sedan stansat ut med hjälp av min Big Shot och denna underbara Spellbinder dies.

Innan jag satte fast texten med hjälp av tjockaDistanskuddar fick även dess kanter lite färg och självklart lite stickles glue.

_DSC0358Locket dekorerades med olika storlekar på rosor , små kottar, bjällra klocka., skelettlöv,  kvistar och rhinestones.

_DSC0359På insidan av lådan jag har limmat fast en utstansad bård gjord med hjälp av Doily Lace från Martha Stewart.

Jag hoppas ni håller med om att denna ask skulle vara betydligt trevligare att både få och ge bort än dess rödfärgade original ask. På samma sätt kan ni förvandla vilken typ av ask eller låda som helst.

Det var allt jag hade att bjuda på idag. Jag önskar er en härlig 1:a advent.

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *