Julklappstips – Glögg och julpåse

Varje år brukar jag skapa något till barnens fröknar på dagis och skolan som tack för att dom tar hand om det finaste vi har. Det finns ingen anledning att bryta den traditionen i år och därför har jag nu full tomteverkstad i pysselrummet 🙂

Jag har i år tänkt mig en favorit i repris nämligen glöggflaskor och som nyhet några skumtomtar. Tomtarna kommer levereras i en julvariant av bus/godispåsen jag bloggade med härom veckan.

DSC_0060 (2)

Till dessa flaskor har jag använt mig av Maja Designs julpapper 2014. Dessa två: Bouquet of poinsettias och From someone special hör till mina absoluta favoriter i årets serie. Det ena pappret är tillfälligt slut men det kommer snart in igen!

DSC_0062 (2)Ihop med det mönstrade pappret har jag använt en tag från arket: Die Cuts Sheet , en bit hampasnöre, små röda rosor, Christmas mix från You Do, en knapp, röda bokstäver och Glitterlim Platinum

DSC_0070 (2)Framsidan dekorerade jag med en stämpel från egna gömmor (men oroa er inte, det finns massor med fin-fina stämplar i butiken), återigen blommor och några hjärtknappar. Till min julklappspåse har jag använt papper från paper pad blocket ihop med rött pärlband.

DSC_0068 (2)På denna sida valde jag att använda röda små julstjärnor, mini rosor, röd blomma, kvistar och en charm.

DSC_0066 (2)

Flaska och påse nr 2 fick gå i grönt och rött. Blommor och dekorationer är de samma som på de ovan. Den söta hjärt-bården är gjord med en stans från Martha Stewart, tyvärr finns denna ej i butiken men massor med andra modeller.

Hoppas ni blev sugna på att vilja testa att göra egna gåvor till fröknar, kollegor,  nära eller kära. Det uppskattas alltid!

Kram DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Julklappstips – Glögg och julpåse”

 1. Profilbild för Birgitta K
  Birgitta K

  Superfina, och gav mig mycket inspiration att göra något liknande.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Vad roligt!!!
   Lycka till Birgitta!
   mvh
   Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *