Julklappar med Reprints julpapper

Hej hej!!

Dagarna nästan springer iväg och nu är det bara 8 dagar kvar till den magiska julaftonen. Här hemma så har vi 2 väldigt förväntansfulla barn som spänt väntar på tomten. Granen kläddes igår så nu är vi redo 😉

Jag tänkte visa tips på lite enkla julklappar såhär i sista minuten. Jag har använt de fina papperna från Reprint som det finns kvar några stycken av i butiken. Jag börjar med 2 stycken altrade glöggflaskor.

Det har blivit lite av tradition för oss att ge barnens fröknar något fint i julklapp som tack för att dom tar hand om våra skatter. I år tänker jag altra glöggflaskor. Här är de 2 första av 12!

Jag började med att klä in fram och baksidan med vitt cardstock och papperna: Dark Blue Stars och Dark Blue Lyrics. Kanterna fick sig en omgång med edge scrapern, färgades med walnut stain och till sist glittrades med stickles glue. Stämpeln kommer från egna gömmor men spellbindern hittar ni här. Jag har dekorerat med några blommor och utstansade kvistar. I mitten limmade jag fast en snöflinga och därefter en charm.

Baksidan dekorerade jag enkelt med en stämpel från Reprint, den är tyvärr slutsåld. Stämpeln embossade jag med embossingpulver glittrande guld. Jag tyckte halsen på flaskan behövde lite pynt så med hjälp av en Martha Stewart punsch och papper så blev den genast mycket trevligare.

På flaska nummer 2 valde jag bruna toner, närmare bestämt: Brown Hearts

Stämpeln på denna flaska kommer även den från egna gömmor, pepparkaksgubben och lussekatten finns självklart i butiken. En liten blomsterdekoration får pryda halsen också på denna flaska. Här har jag använt: en blomma från Prima, gröna blad, kvistar och ett par otroligt söta vantar.

På baksidan valde jag återigen att använda reprint stämpeln, denna gång embossad i cardstock. En julstjärna och lussebulle tillsammans med kvistar räcker som dekoration. Alla kanter är glittrade i stickles glue- Diamond.

Varför inte piffa till några flaskor till era när och kära. Som extra piff dolde jag den röda korken med en bit tyg och hampasnöre.

Det var allt jag hade just nu. Men kika gärna förbi lite senare då jag visar några påsar och tändsticksaskar som barnen gav sina fastrar tillsammans med lite gott.

KRAM DT-Maria

Kommentarer

4 svar till ”Julklappar med Reprints julpapper”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Wow, så stiliga glöggflaskor du altrat! Vackert med glittriga grankvistar och pearls!

  Hoppas du har haft en fin tredje advent!

  Kram från Kristina

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack goa du!
   Kram

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  JISSES vilka vackra flaskor! De är ju helt bedårande!!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack! Det behövs inte så mycket för att göra en enkel glöggflaska mycket trevligare.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *