Favorit i repris….

Idag blir det en favorit i repris nämligen mina altrade glöggflaskor.

För några år sedan kom jag på idén att ge dagisfröknarna varsina glöggflaskor som julgåva. Då dom blev så himla uppskattade har det blivit lite av en tradition att ge bort några flaskor varje år till goda vänner eller någon vi vill önska en riktigt härlig jul.

Här kommer årets första flaskor:

_DSC0340I år har jag använt mig av papperna i Pion Designs julkollektion. Dom är som alltid underbara!

_DSC0327På den första flaskan har jag använt mig av kombinationen: vitt cardstock, bild från arket: Images och det brunmönstrade pappret: By The River. Med hjälp av två spellbinders: Floral Ovals och Classic Ovals förvandlades papperna till en vacker dekoration. Kanterna färgades in med distressdynan walnut stain.

_DSC0328Jag ville framhäva jul och snökänslan lite extra och det gjorde jag enkelt med hjälp av Glitter Snow och sedan små prickar av Mod Podge.

_DSC0338För att dölja den fula gröna korken målade jag den med gesso och sedan strösslade jag över glitterkonfetti innan det hann torka. Den guldiga snöflingan är en dies frånTrådrulle som jag hittade i mina egna gömmor. En bit vitt organzaband fick pryda flaskhalsen.

_DSC0331Flaska nummer 2 fick gå i blå-toner. Det blå pappret jag använt kommer även det från Pion. Även på denna flaska har jag lagt till lite snö och prickar. Rosetten har jag gjort med en bit crispy band och dekorerat med bjällra klocka..

_DSC0334På baksidan finns det plats för en liten hälsning på tagen från arket: Labels.

_DSC0335Här ser ni flaska nummer 3. Denna gång enkelt dekorerad med en bit av pappret: Church. En stor rosett fick pryda flaskhalsen. Texten har jag stansat ut i champagnefärgat glitterpapper, diesen jag använt kommer från egen gömma.

Sådär…det blev många bilder idag men jag hoppas jag inte tråkat ut er för mycket.

Nästa vecka kommer jag tillbaka med julkort för barn. Välkomna att kika förbi då!

Kramar DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *