Påskpåse med BoBunny

Hejsan!

Idag vill jag bjuda er på en altrad påse perfekt till den lite större påskpresenten. Eftersom mina barn inte är så jätteförtjusta i godis så brukar vi ge en liten leksak eller bok istället. Godiset behåller gärna mamma och pappa själva 🙂

Påsen har jag klätt i 3 olika färger på Cardstock: cardstock, Blushing och Victorian Iris. Kanterna har jag skrapat med min edge scraper och färgat med distressen Black Soot. Den söta bården har jag stansat med en av mina Martha Stewart punchar.

Baksidan fick bli lite enklare, men fortfarande i samma papper. Den fina blombården och kortet kommer från BoBunny´s Isabella Collection.

Kanterna har fått sitt lite bling med stickles glue- platinum. På kortet har jag skrivit en påskhälsning med Tiny Alphabet Stickers, en stor favorit hemma i min pysselhörna.

Påsen måste ju självklart dekoreras a la Maria style 😉 och det bästa är att ALLT (utom den utstansade fjärilen nere i högra hörnet) hittar ni i butiken! Kan det bli bättre!!

Jag har använt ännu en bit av papperet från Bo Bunny´s Isabella Collection. Den har fått sig lite färg runt kanterna och blingats med stickles platinum för att ge lite härlig effekt. Två av mina Spellbinders fick bli ram. Med hjälp av: Rosor, blad, fjädrar, band, spets och den underbara swirlen från Cherry Lynn skapade jag den vackra blomdekorationen. Istället för de tråkiga handtagen valde jag att sätta dit en bit rosa satinband.

Med detta vill jag önska er en härlig start på veckan och glöm inte att kika in bland nyheterna i butiken. Det fylls på hela tiden!

För er som vill kika lite närmare på påsen, kika in hos Kristina i butiken nästa vecka. Då finns den på plats tillsammans med lite annat jag skapat.

Kram DT-Maria

 

 

 

6 svar på ”Påskpåse med BoBunny

    • Tackar så mycket! Det var riktigt roligt att skapa denna påse. Jag hade blivit överlycklig att få en sådan.
      Kram Maria

  1. Ååå, den här påsen är ju bara för ljuvlig! Underbara färger och så vackert dekorerad.
    Kram
    Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

13 + sex =