Påskpåse med BoBunny

Hejsan!

Idag vill jag bjuda er på en altrad påse perfekt till den lite större påskpresenten. Eftersom mina barn inte är så jätteförtjusta i godis så brukar vi ge en liten leksak eller bok istället. Godiset behåller gärna mamma och pappa själva 🙂

Påsen har jag klätt i 3 olika färger på Cardstock: cardstock, Blushing och Victorian Iris. Kanterna har jag skrapat med min edge scraper och färgat med distressen Black Soot. Den söta bården har jag stansat med en av mina Martha Stewart punchar.

Baksidan fick bli lite enklare, men fortfarande i samma papper. Den fina blombården och kortet kommer från BoBunny´s Isabella Collection.

Kanterna har fått sitt lite bling med stickles glue- platinum. På kortet har jag skrivit en påskhälsning med Tiny Alphabet Stickers, en stor favorit hemma i min pysselhörna.

Påsen måste ju självklart dekoreras a la Maria style 😉 och det bästa är att ALLT (utom den utstansade fjärilen nere i högra hörnet) hittar ni i butiken! Kan det bli bättre!!

Jag har använt ännu en bit av papperet från Bo Bunny´s Isabella Collection. Den har fått sig lite färg runt kanterna och blingats med stickles platinum för att ge lite härlig effekt. Två av mina Spellbinders fick bli ram. Med hjälp av: Rosor, blad, fjädrar, band, spets och den underbara swirlen från Cherry Lynn skapade jag den vackra blomdekorationen. Istället för de tråkiga handtagen valde jag att sätta dit en bit rosa satinband.

Med detta vill jag önska er en härlig start på veckan och glöm inte att kika in bland nyheterna i butiken. Det fylls på hela tiden!

För er som vill kika lite närmare på påsen, kika in hos Kristina i butiken nästa vecka. Då finns den på plats tillsammans med lite annat jag skapat.

Kram DT-Maria

 

 

 

Tag med mycket kärlek..

Hej igen!

Nu är jag tillbaka för att visa upp en mycket enkel tag ni kan göra med små spillbitar eller favoritpapper som ni försöker utnyttja vare liten cm av 🙂

Jag har använt mig av en färdig tag från butiken som jag färgat med Distress Vintage Photo. För att få en jämnt och fint resultat rekommenderar jag Ink Blending Tool med praktiskt handtag, men det går lika bra med en vanlig sminksvamp.

Jag hade en bit kvar av pappret Place In Time – February som jag absolut ville ha med. Tillsammans med en bit spets, den makalöst vackra Dies – Mega Fanciful Flourish från Cherry Lynn (ni måste bara ha den!!) rosor, vita pearls, en bit cs stansad med Martha Stewarts Doily Lace kände jag mig nöjd. Hjärtat kommer från egna gömmor, den har fått sig en omgång med Crackel Accent för att få en härlig effekt.

Hoppas jag har kunnat bjuda på lite ideér till ert skapande.

Vi ses imorgon igen, då jag tänkte blogga med en tavla i lite vårfärger.

KRAM DT-Maria