På dopdagen

I början av december gifte sig några av våra allra bästa vänner, samtidigt döptes min goa guddotter Leah. Idag tänkte  jag visa upp ett bokkort som jag skapat som minne av hennes dopdag.

DSC_0196

Till denna bok har jag lagd ner väldigt mycket kärlek, tid och klurande. Jag ville göra ett bokkort men ändå lite annorlunda variant. Resultatet blev med ett fönster och såklart en prinsesskrona.

Jag valde ett papper från Maja Designs höstserie: Maja design Papper att dekorera utsidan med tillsammans med rosa cardstock. Fönstret har jag stansat ut med hjälp av spellbindern:  Labels Twenty. Som fönster använde jag mig av en bit overhead plast.

DSC_0197

Här en liten närbild på fönstret. Jag har hällt i lite glitter flakes för extra effekt.

DSC_0203

Insidan fick gå i samma sockersöta stil som utsidan. Jag har återigen använt mig av papper från Maja Design.

DSC_0199

Till denna del av boken använde jag mig av min Doily Lace punsch för att göra det härliga mönstret till själva bokramen. Det gör en stor skillnad.

Jag har dekorerat med rosor i olika storlekar, kvistar och en sked (denna från egna gömmor) Återigen har jag använt min spellbinder: Labels Twenty till den underbara stämpeln som jag fick låna av DT Malin. De små prickarna skapade jag med min paper pen.

DSC_0206

DSC_0209

Med denna söta bok vill jag önska er en härlig vecka!

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Ett svar till ”På dopdagen”

  1. Profilbild för Sissi Ström
    Sissi Ström

    Hej
    Skulle vilja veta hur du gör själva ”bokdelen” det ser ut som ett ”dragspel” hur viker du det? Hittar ingen turtorial nånstans
    Med vänlig hälsning, sissi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *