På dopdagen Nicolas

Jag kikar förbi en sväng till idag med ett dopkort. Jag fick hem Maja Designs senaste sommarpapper häromdagen och var ju bara tvungen att skapa med dom!

_DSC1052 (2)Till detta kort använde jag stjärnpappret ihop med ett ljusblått cardstock. Den urgulliga bilden med nallen kommer från egen gömma men det finns lite fina bilder Vattenbaserad Sprayfärg som passar till olika tillfällen. Med hjälp av spellbinder diesen: Captivating Squares gjorde jag ramen som jag satt bakom bilden. Jag vill passa på att tipsa om alfabetet: Just a Note – det är just det jag använt till namnet. Ett riktigt användbart, prisvärt och fint alfabet som man kan använda hur mycket som helst!

_DSC1053 (2)Till detta kort har jag valt att dekorera med ett par söta babyfötter gjorda i Lera. Denna lera är bara såå perfekt när man gör dekorationer speciellt till kort då den inte väger något när den torkat. För att få lite lyster på fötterna har jag målat dom med Inka Gold Vax Silver utspätt med lite vatten.

Slutligen limmade jag fast en rosett av organzaband, ljusblå rosor och Blad scrapbooking i det vänstra hörnet. De tre små hjärtana jag limmat fast efter namnet symboliserar den svenska och spanska flaggan. Eftersom barnets pappa är spanjor och mamman svenska tyckte jag det kunde passa fint.

Nu var det allt jag hade att bjuda på idag!

Vi ses om den vecka igen!!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *