Mixed Media Canvas ”Create Art”

Hej!

Vilket underbart väder vi haft, nästan sommarvärme. Fick mig att bli sugen på lite klet och kladd, sådant man gör bäst utomhus :-D. Kommer ni ihåg mina Canvastavlor jag gjorde struktur på, i inlägget om decoupage? (Om inte kan ni kolla här.) Nu har jag gjort färdigt en av dem.

Jag hade som sagt en färdig vit grund som jag sedan dekorerade med bl.a. ros mullberry, vita och röda pappersrosor, glittriga blad, glasflaska, trähjärta, annat trähjärta, satinhjärtan, gem ”like”, miniklädnypa och trästege. Dessutom har jag använt: 2 skräppenslar ur egen gömma, lite vanlig wellpapp, lila och turkos cardstock, glitter flakes och alfabetsdie från Tim Holtz. (Har kört flera bokstäver i kartong och sedan limmat ihop). Limpistolen fick jobba flitigt och som färg har jag använt dels mera vit gesso, färdig Color Bloom Spray och egen mist jag blandat av akrylfärg och vatten och sedan har jag använt Inka Gold i både Inka Gold Vax Silver, Inka Gold Vax Silveroch Inka Gold Vax Silver.

Jag tycker det är jätteroligt att göra denna typ av projekt för man kan ta lite vad man har, gör inte så mycket om det är fel färg eller inte passar ihop. Det är bara att måla över och sedan färga in igen. Blir man inte nöjd med resultatet kan man också måla över och börja om, sedan drar man på lite Inka Gold så det skiner om den så blir resultatet över förväntan 😀 Prova själv vet jag. Det är superskoj.

Tack för titten och hoppas du hittar tillbaka 😉

Kram Dt-Jenny

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *