Julkort i vitt & guld

Hej igen!

Jag är återigen tillbaka med några julkort. Denna gång med papper från Kaisercraft och kollektionen: Glisten Foil Collection. Jag köpte på mig det lilla paper pad blocket (som tyvärr är slutsålt för tillfället) men än finns några papper kvar i strl 12×12.

_dsc0191-6

Till detta kort kombinerade jag kritvitt cardstock med några av de vackra guldiga papperna i blocket. Vill du inte vika korten själv? Stommar till dina julkort hittar du i butiken till riktigt bra pris. Jag dekorerade med vita blommor som jag målat med snöfärg. De söta kvistarna har jag punchat ut i guldfärgat glitterpapper med hjälp av en Martha Stewart punch. Till sist dekorerade jag med en stor vit pearl och stickles glue. Kanterna har ruggats upp med edge scraper.

_dsc0192-6

_dsc0194-6

Till kort nummer 2 kombinerade jag mina papper från blocket med arket: Incandescent och glitterpapper. Pappret som den söta rosetten gjord av hittar ni också en bit av på arket. Precis som på det förra kortet har jag använt små vita blommor, dessa har jag målat med Inka Gold Vax Silver och sedan dekorerat med en glimmande rhinestone. Några glittriga kvistar fick smyga sig in på detta kort också.

_dsc0196-5

Nu har jag inte mer att bjuda er på idag! Jag hoppas jag kunnat ge er lite inspiration med dagens 3 kort.

Nästa vecka är jag tillbaka igen med mer jul, hoppas vi ses då 🙂

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Julkort i vitt & guld”

 1. Profilbild för Yvette Green
  Yvette Green

  Snygga?

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *