Grattis till 25 härliga år..

Hej allesammans! Då var det dax för ett nytt inlägg från mig.

I fredags firade mina föräldrar 25-årig bröllopsdag och självklart ville vi fira det! Jag skickade en altrad chokladask fylld med mumsiga chokladhjärtan.

Först och främst målade jag alla kanterna och insidan med vit färg.

Sedan började det roliga med att dekorera :-). Papperna jag valde att använda är: Cardstock- Summer Rain och Magnolias Forget Me Not Wallpaper. Alla kanterna är skarpade med edge scrapern och färgade med walnut stain. Det söta pärlbandet har jag limmat runt kanterna för lite festligare känsla (just detta från egna gömmor, men ni hittar ett lite mindre i butiken).

Vill ni också kunna stansa ut dessa söta ramar, då behöver ni Spellbinder dies- Picot Egde Circles som ni hittar i butiken. Dom söta fjärilarna har jag stansat ut med min Martha Stewart punch i samma papper som själva asken.

Visst är dom underbara dessa liljor, jag bara älskar dom. Självklart hittar ni både dom och rosorna i butiken. Kvistarna och bladen är utstansade med Martha Stewarts punchar och sedan färgade med lite walnut stain. Lite stickles glue sätter extra piff på alltsammans.

På insidan har jag fortsatt att dekorera med samma papper och blommor som på utsidan. Chokladen la jag i en cellofanpåse för att få det lite festligare. Det blå bandet kommer från egna gömmor.

Testa gärna på att göra en egen låda/ask, det är absolut inte svårt utan låt fantasin flöda. Det uppskattas alltid att ge bort eller varför inte ha på bordet en mysig kväll då man vill unna sig lite god choklad.

Ta hand om er så ses vi om en vecka igen!

KRAM DT-Maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Grattis till 25 härliga år..”

  1. Profilbild för Laila Karlsson
    Laila Karlsson

    Va fin ! Mina föräldrar har 50 årig bröllopsdag på lördag jag tar nog idee´n och gör en till dom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *