En försmak av jul

Hej!

Veckorna rullar på i en faslig vart och vips så är vi inne i slutet av november och början av december och cirkusen med allt vad julklappar, julpyssel, korttillverkning och mat är igång. Blir nästan stressad bara av att skriva det….

Därför tänkte jag idag ge er en liten försmak av jul så ni kanske så smått börjar komma igång med julkort och presenter. Jag köpte förresten min 1:a julklapp igår….tidigt tycker vissa men jag vill gärna ha allt klart så snart jag kan så jag har tid att njuta av december månad.

_DSC0304 (3)Ni har väl inte missat Pion Designs julpapper!!! Dom är som alltid HELT UNDERBARA!

Jag har gjort 2 stycken små presentpåsar perfekta till ett smycke eller något litet. Alla papperna kommer från julserien och papperna: Memory Notes, Clear the way, Borders och till sist Tags.

_DSC0306 (3)Det är en fröjd att använda dessa papper då dom lätt kan kombineras med både blommor och dekorationer.

Till denna påse valde jag att använda: små bruna rosor, prima blommor, guldblad, kvistar, juteband och små söta knappar. Som sista piff glittrade jag medGlitterlim Platinum.

_DSC0309 (2)Till denna påse dekorerades det med: Röda rosor, pärlband, stora blad, snöstjärna charm, kvistar och prismor.

_DSC0311 (2)Jag hoppas att jag har fått er bli lite småsugna på att börja kolla in julpysslet hemma i era gömmor. ”Behöver” ni lite nytt så kika gärna in i Julkategorin så hittar ni massor och det fylls på hela tiden.

KRAMAR DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *