Äntligen julkort!!

Hej på er!

Idag måste jag erkänna att det känns lite konstigt att blogga med julkort när solen både strålar och värmer.. men snart är det hög tid att börja produktionen av årets julkort och julpresenter.

Jag fullkomligt njöt igår när jag hade premiär för jul 2016 och satte sax och skärmaskinen i julpapperna från Pion Designs serie: Greetings from the north (som jag bara var tvungen att köpa hem!) Det var nästan att man ville spela julmusik och dricka lite glögg för att få fram känslan ännu mer……GALET jag vet men så är man ju en sann pysslare  :Crazy-Tounge:

_DSC0182Jag startade med favoritpappret i serien: In the christmas tree och byggde sedan på med kraftfärgat och ljust beige cardstock. De två ramarna jag gjort med hjälp av dies kommer från egna gömmor men denna Spellbinder är väldigt snarlik. Det söta mönstrade pappret passade perfekt ihop med färger och motiv.

Kanterna är färgade med distressdynan walnut stain och sedan glittrade med stickles glue.

_DSC0181För att ge motivet en riktigt vintrig känsla använde jag mig av snö på burk och lite extra glitter. Snömassan duttade jag enkelt på med en helt vanlig tops.

Jag fortsatte att dekorera kortet med några utklippta motiv från arken: Borders och Tags. Stämpeln kommer från egen gömma, men oroa er inte!! Det finns massor med stämplar julstämplar. Bakom stämpeln skymtar en bit ostduk och avslutningsvis dekorerade jag med flakes.

_DSC0184_DSC0176Jag kunde ju inte låta bli att göra ännu ett kort av dessa fantastiska papper. Här har jag använt samma papper som på det ovan men lagt till lite blommor, kvistar och silverblad. Här fick också blommorna lite snö på burk och glitter på sig.

Det var allt jag hade till er idag! Hoppas ni fick lite julkänsla trots det goa vädret!

Vi ses nästa vecka igen!

Kram DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *