3x Mo Manning kort

Hej!

Hoppas ni haft en härlig helg, den sista i april månad. Det är vansinnigt hur snabbt tiden går men underbart nu när allt börjar blomma och träden börjar skifta i grönt.

Idag tänker jag bjuda er på 3 stycken kort som alla innehåller redan färglagda bilder från Mo Manning. Jag märkte att just dessa bilder jag använt tyvärr är slutsålda men det finns flera andra supersöta bilder i butiken.

_DSC0556

Första kortet går i rosa/vita toner. Jag har använt baksidan av pappret: My romance floral. Hörnorna på pappret har jag punchat ut med blomstansen Wild Flowers och sedan färgat in med distressen walnut stain.

_DSC0557Runt den söta bilden har jag en ram gjord av en spellbinder, snöre och en drös med rosa blommor. Det rosa bandet,bjällra klocka. och rosa pearls hittar ni självklart i butiken. Stämpeln och bladen kommer dock från egna gömmor.

Som sista piff har jag glittrat med stickles glue- diamond.

_DSC0550Till kort nummer 2 valde jag att spraya ett vitt cardstock med Primas Color Bloom Spray för att få ett fint bakgrundspapper. Här valde jag att använda spellbindern: classic scallop som ram. (här använde jag en bit spillpapper)

_DSC0551Kortet dekorerades ganska sparsamt med lila rosor och platta blommor. Både den stora och lilla fjärilen kommer från Martha Stewart. De små ”prickarna” jag gjort på och runt bilden har jag gjort med hjälp av en paper pen. Stämpeln kommer från egna gömmor.

_DSC0548Sista kortet går i lila/grönt. Förutom det mörklila cardstocket har jag använt ett Maja Design papper från en äldre serie. Här har jag använt ännu en modell av spellbinder som ram runt bilden. Älskar mina spellisar <3

_DSC0549Detta kort dekorerades med Måla med marmoreringsfärg lila organza band, lila knoppar, rosor och blommor. Några utstansade fjärilar och pearls gjorde det lilla extra som kortet behövde.

Det var det jag hade att bjuda er på idag! Hoppas ni får en härlig vecka och lite tid för pyssel.

KRAMAR DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

3 svar till ”3x Mo Manning kort”

 1. Profilbild för Gry Roos
  Gry Roos

  Hej Maria. Vill bara skicka dig några rader och tala om för dig att du gör FANTASTISKA kort. Så många fina detaljer och fina färger. Guld stjärna till dig. Kram fr Gry

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Gry <3
   Det värmer att höra att du tycker om mina alster. Jag tackar och bockar!
   Kram Maria

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Otroligt fina och välgjorda kort och superfina stämplar. MoManning har väldigt fina digiala stämplar. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *