2x stafflikort

Hej allesammans!

I förra veckan fick jag mitt nya DT-paket skickat till mig och jag säger bara OMG!! Inspirationen och skaparlusten satte fart direkt.

Idag kommer jag visa 2 stycken staffli kort som jag skapat med papper från Maja Designs senaste serie. Jag har använt fram/baksidorna på 2 olika ark.. Glöm inte att kolla in baksidorna på papper ni köper, ibland kan faktiskt baksidan vara finare än framsidan 😉

Kort nr 1 är i storleken 15×15 cm. Jag valde att skapa i glada milda färger.

Materialet jag använt är: Cardstock i vitt, Brandy Wine och Mauve Ice. Det rutiga pappret är baksidan på: Raspberries och det blommiga är framsidan på: Rose Garden.

Den söta ramen har jag gjort med hjälp av spellbinder diesen: Floral Ovals. Runt kanten har jag limmat fast en bit vitt pärlband. Jag dekorerade generöst med de makalöst vackra Burlap Dahlia från You Do ihop med ljusgula rosor. Blad, chocolate pearls, sidenbandet, det vita Crispy bandet och fjärilarna hittar ni självklart i butiken. Runt kanten blingade jag med stickles glue- Plnatinum. Stämpeln kommer från egna gömmor.

Insidan gjorde jag i samma stil som framsidan.

Kort nummer 2 blev i storleken 10×10 cm. Här valde jag att använda motsvarande sidor på papperna jag använt ovan.

Detta kort blev i gröna toner och kommer glädja en av mina fina vänner som jag är otroligt tacksam över att jag har.

Jag fullkomligt älskar det söta pappret med hallonen och ville framhäva det lite extra. Med hjälp av spellbindern: Stately Circles, pärlband, 3-d kuddar fick jag precis det resultatet jag ville.

Återigen har jag valt att dekorera med de makalösa blommorna: Burlap Primrose och mörka rosor. Ni har väl inte missat stämplarna från: Whimsy Stamps!!! Detta ark är bara så användbara.

Insidan av kortet dekorerade jag enkelt med fjärilar, bjällra klocka., Pearls och den lilla bården från nederdelen på arket: Raspberries.

Detta var allt jag hade att visa er idag!

Ta hand om er så ses vi nästa måndag igen!!

DT-Maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *