You are good enough…belive it – Pyssel med Passepartout

Hej!

Idag visar jag er 2 stycken tavlor med ett budskap som betyder väldigt mycket för mig. Dessa ord fick jag höra sååå många gånger av min kära vän och stöttepelare Lollo efter att jag kraschat in i den där berömda väggen som så många av oss stött på..

Dessa ord har följt mig och påmint mig om att jag faktiskt är GOOD ENOUGH även om jag inte alltid gör det där extra som jag oftast känner att jag måste!

När jag fick mitt dt-paket med dessa svarta canvastavlor var det inte svårt att bestämma vad jag skulle ha för text på dom. Här ser ni resultatet:

_DSC0079 (2)Jag började med att limma fast natursnöre runt ytterkanten med hjälp av min limpistol. Akta er bara för det är extremt varmt.  På ovansidan fick det bli en fläta jag gjort av samma snöre.

Med hjälp av spellbindern: Fleur de elegance och svart+grått cardstock gjorde jag den fina ramen. När jag limmade ihop de två utstansade ramarna satte jag dom lite förskjutet för att få en skuggeffekt. Enkelt men gör stor skillnad.

_DSC0081 (2)

Dekorationsblommorna har jag gjort med Lerai silikonformar (just denna jag använt är från egen gömma men ni har en liknande här) Denna lera är perfekt till kort eller andra projekt då den inte väger något och torkar snabbt!

När det torkat sprayade jag på lite silverfärgad mist för att få det att matcha bättre ihop med det övriga. Jag pyntade sedan med vita fjädrar, silverblad, prismor, guld bokstäver och stickles glue.

Man kan använda passepartoutramar till mycket inom pyssel. Oavsett vad man pysslar med så kan det vara bra att ha extra passe partout ramar hemma.

_DSC0080 (2)Nu pryder dessa tavlor en vägg i köket och påminner mig flera gånger dagligen om att jag faktiskt är: GOOD ENOUGH!

Tack för idag!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *