Presentpåse och lek med Inka Gold

Hej allesammans!

Då har semestern börjat för hela familjen Meijer, vi ska njuta av 5 (förhoppningsvis) låånga veckor av massor av sol, bad och skoj. Men oroa er inte, pyssel kommer det självklart finnas gott om tid för! Jag kan ju inte släppa taget om det bästa jag vet 🙂

Idag kommer jag bjuda er på en presentpåse där jag testat och lekt lite med en av nyheterna i butiken: Inka Gold. WOW säger jag bara, detta är något jag kommer att använda mig av fler gånger!

DSC_0876 (2)

Jag startade med att testa att kleta på lite Inka Gold Vax Silverpå dessa wooden flourishes jag hittade i DT-paketet med hjälp av en vanlig sminksvamp. Det blev ju bara det en jätteskillnad.

Sedan var jag ju bara tvungen att testa på papper….så jag tog ett helt vanligt vitt cardstock som jag torrembossade med hjälp av denna embossingfolder och min Big Shot. Efter det var det bara att börja kleta ut liteInka Gold Vax Silver.

DSC_0880 (2)

DSC_0879

Med detta färdigt gav jag mig på att dekorera min påse. Jag valde en lite mindre brun påse från butiken som jag klädde i mitt egna papper och svart cardstock.

DSC_0894

Kanterna på papperna färgade jag med distress dynan:  Black Soot. Min uppiffade trädekoration fick hamna uppe i ena hörnet ihop med lite svart tunt sidenband.

DSC_0893

Den stora blomman från Petaloo fick sig en omgång med embossingpulvret- Shabby Blue och sedan Black Soot runt kanterna på kronbladen. När jag ändå höll på gav jag några vita rosor samma behandling. De svarta bladen jag stansat ut med hjälp av:  Rose Leaf och sedan färgat lite lätt med Inka Gold Vax Silver. Namnet är utstansat med ett alfabet från egna gömmor.

DSC_0895

Baksidan på påsen dekorerades enkelt i samma stil som framsidan. Den fina ramen är Spellbindern: Labels Twenty-Three som ni självklart hittar i butiken 🙂

Som sagt jag har blivit kär i de nya produkterna från Inka Gold och kommer absolut använda dom igen!!

Blev ni sugna på att testa själva, ni hittar massor med färger under nyheterna.

Lite senare i eftermiddag bjuder jag er på ännu en påse, men denna gång med papper från Pion Design.

KRAM DT-Maria

DT_maria

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *