Precious little Darling

Hej!

Ni har väl inte missat Maja Designs nya babypapper…jag fick ett JAG-MÅSTE-BARA-HA-BEGÄR  när jag såg en glimt av papperna och när jag sedan fick hem dom så blev jag bara sååå nöjd.

Det var en ren fröjd att skapa med dom så idag visar jag er hela 4 stycken kort.

_DSC0510I grund och botten har jag använt mig av samma material och sedan ändrat lite på själva dekoreringen. Jag har valt papperna: Vintage Baby- Die Cuts, Ephemera Cards maja design, Journaling Cards Blue och Journaling Cards Pink maja design ihop med ljusrosa, ljusgrått och vitt cardstock.

_DSC0517 (2)

Till alla 4 korten började jag med att stansa ut en bård med min Doily Lace stans från Martha Stewart, denna tycker jag passar perfekt ihop med bebiskort. Därefter ruggade jag till kanterna med Edge Scraper och färgade in dom med distressdynan Walnut Stain.

Här valde jag att dekorera ganska enkelt med rosa och ljusblå blommor från You Do, blad, en söt charm och både vanliga pearls och pearl strips.

_DSC0519 (2)Till det blå kortet gjorde jag en extra bård med Doily Lace punchen och satte dit en bit band från egna gömmor. Här använde jag en annan nyans på mina Pearls.

_DSC0512 (2)På denna modellen av kort fick det bli en vit kortbas och sedan bård i både över och underkant. För att framhäva bården lite extra färgar ni in ytterkanterna med lite walnut stain, annars smälter det lätt ihop med kortbasen.

Här valde jag dekorera med en annan typ av blommor men även dom kommer från You Do. En mörkare nyans på blad, lila fjädrar, Marmoreringsfärg från KREUL, pärlband, rhinestones och en söt liten björn fick också plats.

_DSC0515 (2)Sista kortet blev nog favoriten. Jag älskar kombinationen med blått och brunt. Här har jag lagt till några ljusblå rosor och sedan en mörkbrun nallebjörn.

Det var allt jag hade att visa er idag. Under Maja Design hittar ni alla papper jag använt plus resten av serien Vintage Baby.

Tack för idag!

Kram DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

2 svar till ”Precious little Darling”

 1. Profilbild för Birgitta K
  Birgitta K

  Supersöta kort !!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Birgitta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *