Påskägg i rosa

Nu har påsken snart här!!! Och i år känns det som det är de altrade påskäggens år 🙂 . Och här kommer så mitt bidrag till detta. Det är ett påskägg till min lilla tjej, hennes första påskägg. Och det blir ju inte några godisar i, utan det ska fyllas med andra små saker. Några goa nappar, en ny haklapp och en liten gosig nalle kanske?

Jag har utgått från ett vanligt påskägg med tryck på, ägget fick sig först ett varv med gesso. Sedan målade jag rosa akrylfärg, här hittar ni akrylfärg. Och sedan har jag sprayat med rosa mist. På detta, glitter från egna gömmor i rosa nyanser. I butiken kan ni hitta massor av vackert glimrande glitter.

Jag har färgat ett tårtpapper med rosa mist och Distress Ink Worn Lipstick, skrynklat ihop det lite och torkat med embossingfönen.

Runt ägget har jag limmat fast ett spets. På ägget har jag dekorerat med rosa körsbärsblommor, vita körsbärsblommor, mellanstora vita rosor, små vita rosor, rosa små rosor, rosa rosenknoppar, vita pistiller, fjädrar, vita blad, vita hjärt-hattnålar, rosa jutefjäril, cupcakes-charms i en silvrig tråd samt vitt pärlband.

De rosa körsbärsblommornas kronblad har fått lite rosa stickles på sig. Och till sist fick ägget några vita halvpärlor.

Och med det vill jag önska er en kommande trevlig helg, och hoppas ni också följer den altrade påskäggstrenden 🙂 .

Kram Fialisan/Sofia


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Påskägg i rosa”

 1. Profilbild för Madeleine Maria
  Madeleine Maria

  Wow!! Så otroligt snyggt, precis åt det hållet jag själv ska göra mina ägg i! 🙂 tack för att du delar med dig o inspirerar 😉

  1. Profilbild för Fialisan/Sofia
   Fialisan/Sofia

   Tack så mycket för dina snälla ord! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *