Påse och tändsticksask

Hejsan!

Jag fick så mycket fint i mitt senaste DT-paket så inspirationen fullkomligt flödat. Det är verkligen som julafton varje gång man öppnar paketet och ser vad man fått för utmaningar. Idag tänker jag därför visa upp både en altrad brun påse och matchande tändsticksask. De underbara papperna jag använt kommer från FabScraps serie- Shabbylicious.

Till den bruna påsen har jag valt rosa cardstock ihop med Chic Pinks. Kanterna har jag färgat med walnut stain och skrapat med edge scrapern.

Jag har dekorerat med silvrigt band och spets. En stor rosa blomma, knoppar och blandade löv. Den fina nyckeln är en nyhet i butiken, kika in under kategorin charms så hittar ni massor. De söta fjärilarna är utstansade med 3-in-1 punsch. De små söta prickarna har jag gjort med hjälp av en paperpen.

Baksidan gjorde jag väldigt enkel.

Till tändsticksasken har jag satt ihop 4 stycken vanliga till en enda stor. Asken är klädd med samma papper som på påsen och sedan dekorerad med en stor ros, små gröna blad och utstansade blad.

Brads från egna gömmor gör det enklare att öppna lådorna.

Hoppas ni får en härlig vecka med mycket tid för pyssel. Jag tänker iaf försöka norpa åt mig några minuter så jag får fortsätta med mina projekt.

Vi ses nästa vecka! KRAM DT-Maria


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *