Mixed Media Canvas

Hallå!

Då var det min tur igen. Idag tänkte jag visa en tavla jag gjort med en enklare beskrivning av hur jag burit mig åt. Jag varnar redan nu för ett bildtungt inlägg. Så här ser den ut färdig:

DSC00285

 

Jag började med en svart canvas 30 x 30 cm. Jag klistrade på olika grejer för struktur, färg spelar absolut ingen roll här.

DSC00269

Jag använde cardstockspillbitar, spetsar, crispyband, doilies och ostduk.

Sedan målade jag över allt med svart gesso.

DSC00271

Sedan stämplade jag med olika stämplar, text, rutnät och clearstamps kugghjul och embossade dessa med clearpulver. (Fotot är taget innan jag värmde pulvret så ni skall se.)

DSC00273

Sedan gjorde jag mera struktur med light modeling paste och olika schabloner.

DSC00274

Sedan limmade jag dit mera strukturgrejer, träbitarna från ramen, mera cardstock och juteband. Målade svart igen.

DSC00275

Sedan dekorerade jag med bl.a. chipboardhjärtan, träram, träfjärilar, blommor och blad i olika storlekar.

DSC00276

Sedan målade jag över allt med svart gesso igen. Efter detta tog jag olika färgpulver och strödde över här och där och sprayade med vatten och en vanlig sprayflaska. Gick på sina ställen in med en pensel för att sprida färgen lite extra. (Glömde tyvärr att fota detta steget.)

DSC00277

Allra sist limmade jag lite kaviarpearls, miniglaskulor och glitter här och där samt ett par charms, löv och träd och några strasshjärtan och cirklar. Lite Inka Gold Vax Silvermed en svamp och lätta fingrar fick dekorera i hörnen. Detaljbild:

DSC00280

Detta är en stil som jag stulit från Finnabair. Om ni inte hört talas om henne innan tycker jag ni skall googla henne. En helt fantastisk konstnär.

Tack för titten och på återseende.

Kram Jenny

DT-JENNY

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *