Lys upp i mörkret med en egendesignad adventsljustake

Hej!

Idag är jag tillbaka med ännu ett julinspirerat inlägg, och idag tänkte jag visa er en adventsljusstake som jag har gjort av gamla värmeljushållare av glas och dom nya underbara julpapperna från Maja Design.

 

Varje ljushållare har olika längder så att den längsta mäter 25 cm på längden i pappret sen blir det ju längre eftersom jag har glas lyktor både upptill och ner till. Sedan har jag gjort varje papperscylinder 5 cm kortare än den andra, så 20, 15 och 10 cm.  Rullarna har jag gjort av vitt och rött CS och sedan med 4 olika papper från Maja, Home For the Holiday –julpapper scrapbooking, Brought y a gift, Moms gingerbread, Celebration

Glas lyktan som är nertill har jag enbart för att öka stabiliteten och dom är bara ditsatta men går att ta bort och i rören kan man även förvara sina värmeljus. Lyktan högst upp där värmeljuset är placerat har jag kletat stickles glitterlimoch glittrigt stickles så att det ska se sådär härligt frostigt ut. Och den översta kanten har jag lagt ett lager med snö.

 

Jag har stansat ut cirkelstansmed en rund stans och bakom har jag satt en julblomma från YD

Detta va allt för mig hoppas vi ses nästa vecka igen kram DT Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *