Lång väntan

Hej!

Hoppas ni har det bra och att solen lyser på er! Det blir ljusare och ljusare nu och hoppas snart alla sjukdomar går i ide! Idag blir det en layout från mig, fotot är från julafton då dagen är extra lång fram till tomten kommer 🙂 . Med var sin telefon i handen gick tiden lite fortare 😉 .

Min bas är Maja Design- Om du vill älskas, ett riktigt fint papper (på båda sidor, men jag fick välja :)). Jag har skurit remsor från My Minds eye -Lost & Found- Elegant (använt båda sidorna), Maja Design- Så länge jag lever (använt båda sidorna), samt den lilla remsan man skär bort längst ner på Maja Design- Om du vill älskas. Har även använt glasfibertejp som jag klippt remsor av. Har sedan strukit på gesso med en linjal. När det fått torka klart ritade jag i cirklar med Glimmer Mist-apple samt svart mist. Därefter stämplade jag zickzack-sömmen från clearstamper-bårder med Distress Ink- black soot. Några silverfärgade halvpärlor, kommer från Reprint, satte jag också i cirkeln. ”24” stansade jag ut med en cirkelpunch ur det mönstrade pappret från My Minds eye- Lost & Found- Timely. Distressade kanten med Distress Ink- Vintage photo. Pilen kommer från stickersarket My minds eye- Lost & found- antique. Har ritat runt med svart penna.

Stjärnorna är riktigt läckra och de kommer från FabScraps och heter Christmas Star. Den blå blomman kommer från Prima Flowers och heter Bella, ser ut som den är slut i butiken men prima har väldigt snygga blommor som ni kan hitta Mönstrade Scrapbooking papper. Här hittar ni de stora vita rosorna, och här finns fjädrarna 🙂 . Charm-klockan hänger i en silvertråd och rubriken ”VÄNTAN” är skriven med Karen Fosters stickers Headline.

Tack för mig för denna gång! Nästa torsdag är jag tillbaka igen med ett nytt alster 🙂 . Hoppas ni kikar in då!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Lång väntan”

 1. Profilbild för Karin
  Karin

  Riktigt snyggt! Blir inspirerad fast jag inte har velat göra en LO på typ tio år. Tack! 🙂

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack! 🙂 Vad härligt att höra att du blev inspirerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *