Lång väntan

Hej!

Hoppas ni har det bra och att solen lyser på er! Det blir ljusare och ljusare nu och hoppas snart alla sjukdomar går i ide! Idag blir det en layout från mig, fotot är från julafton då dagen är extra lång fram till tomten kommer 🙂 . Med var sin telefon i handen gick tiden lite fortare 😉 .

lång väntan

Min bas är Maja Design- Om du vill älskas, ett riktigt fint papper (på båda sidor, men jag fick välja :)). Jag har skurit remsor från My Minds eye -Lost & Found- Elegant (använt båda sidorna), Maja Design- Så länge jag lever (använt båda sidorna), samt den lilla remsan man skär bort längst ner på Maja Design- Om du vill älskas. Har även använt glasfibertejp som jag klippt remsor av. Har sedan strukit på gesso med en linjal. När det fått torka klart ritade jag i cirklar med Glimmer Mist-apple samt svart mist. Därefter stämplade jag zickzack-sömmen från clearstamper-bårder med Distress Ink- black soot. Några silverfärgade halvpärlor, kommer från Reprint, satte jag också i cirkeln. ”24” stansade jag ut med en cirkelpunch ur det mönstrade pappret från My Minds eye- Lost & Found- Timely. Distressade kanten med Distress Ink- Vintage photo. Pilen kommer från stickersarket My minds eye- Lost & found- antique. Har ritat runt med svart penna.

lång väntan d

lång väntan ddd

Stjärnorna är riktigt läckra och de kommer från FabScraps och heter Christmas Star. Den blå blomman kommer från Prima Flowers och heter Bella, ser ut som den är slut i butiken men prima har väldigt snygga blommor som ni kan hitta här. Här hittar ni de stora vita rosorna, och här finns fjädrarna 🙂 . Charm-klockan hänger i en silvertråd och rubriken ”VÄNTAN” är skriven med Karen Fosters stickers Headline.

lång väntan dd

Tack för mig för denna gång! Nästa torsdag är jag tillbaka igen med ett nytt alster 🙂 . Hoppas ni kikar in då!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 

 

2 reaktion på “Lång väntan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − ett =