Julkort med Maja Designs nya julpapper.

Hej!

Hoppas ni haft en härlig vecka och hunnit med lite julförberedelser, nu är det ju knappa 2 veckor till 1:a advent.

Jag tillbringade hela lördagen på en pysselmara och hann då med hela 6 julalster. Ett av dom tänkte jag visa upp idag. Det är ett stafflikort med det härliga skridskopappret från Maja Designs nya julserie.

Har ni inte klickat hem papperna redan, MÅSTE NI BARA GÖRA DET!! Jag väntar spänt på mina papper som dyker upp idag från Kristinas, dom är så makalöst fina. Jag kunde inte hålla mig så redan i lördags fuskade jag lite med att köpa några favoriter 😉

Jag har använt mig av ett vitt cardstock till kortstomme. Sedan valde jag att använda ljusblått cardstock, ett randigt blått papper som ni hittar i  höstens paper pad och 12 December från nya vinter kollektionen. Alla kanterna har först skrapats med edge scraper och sedan färgats in med distressen walnut stain. Efter att jag har tejpat fast dom på stommen blingade jag ordentligt med stickles glue: Waterfall

Framsidan har jag dekorerat med en vacker bild som ni hittar en liknande av här. Snöflingor och pärlband kommer från mina egna gömmor. En bit ostduk och en stämpel från Reprint gjorde framsidan komplett tillsammans med ännu mer stickles glue.

På insidan av kortet valde jag samma papper som utsidan. Jag valde att puncha ut en bård på de blå pappret med hjälp av en av mina Martha Stewart punchar. Tyvärr finns denna inte i butiken men väldigt många andra fina, kika här så får ni se. Med hjälp av min nya spellbinder dies: Radiant Rectangles skapade jag en perfekt plats för att kunna skriva en hälsning. Den lilla tomten som ni ser kika fram kommer från egna gömmor. Som ett sista piff glittrade jag ordentligt med stickles glue.

Det var allt från mig idag. Kika gärna förbi nästa måndag då ni får en beskrivning på den annorlunda korgen jag bloggade med för ett par veckor sedan. Denna gång är den med tema JUL.

Ni hittar mitt inlägg om korgen här: https://kristinasscrapbookingblogg.se/korg-med-annorlunda-vikning/

KRAM DT-Maria

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *