Julfin Kelwin

God fortsättning på er!

Hoppas ni haft en härlig julafton och juldag med mat, klappar, familj och skratt.

Vi (familjen) firade julaftonen tillsammans med barnens mormor, morfar och deras goa hund Kelwin. Det blev sådär perfekt som man hoppas den ska bli med uppesittarkväll, gröt till tomten, morgonpaket på stolen, julskinka, klappar, kalle och lek med alla saker. Ni förstår säkert vad jag menar 😉

Men även om man njuter av tid ihop med familjen så måste jag erkänna att det faktiskt var lite mysigt att smyga ner i pysselrummet på juldagens eftermiddag och pyssla. Jag lyckades ta ett så fint kort på vår lurvtuss Kelwin som julaftonen till ära bar fluga (även om det bara var för en stund) som jag ville skapa något med. Det fick bli en LO med lite julpapper nu innan dom läggs undan inför nästa års julpysslande.

OM NI MISSAT FINNS DET FORTFARANDE GOTT OM JULPAPPER OCH ANNAT PYSSEL PÅ REA I BUTIKEN, SÅ SKYNDA ATT FYNDA! (det har jag gjort 🙂 )

_dsc0352

Jag valde att använda bitar av papper från Kaisercraft till denna LO ihop med grått och vitt cardstock.

För att matcha det gråa valde jag baksidan på arket: Frozen då den matchade bäst ihop med bilden. Kanterna har skrapats ordentligt med edgescraper och sedan färgats in med distressdyna. Den fina bilden med tomten kommer från detta ark med klistermärken och hälsningarna kom från detta ark eller från paperpad-blocket. (i skrivande stund finns det kvar av alla produkterna)

Hjärtan och snöflinga kommer från egen gömma men ni hittar liknande här.

_dsc0354

Den lilla texten är skriven med alfabetstämplar liknande dessa och de andra är utstansade i alfabetet- Just a note. Här skymtar också en bit av en bård som jag stansade ut av en spillbit.

_dsc0353

Avslutningsvis glittrade jag det hela med stickles glue och när jag ändå höll på kladdade jag lite vit gesso här och var.

Detta var allt jag tänker bjuda er på idag!

Jag får önska er en fin vecka och vi ses nästa år!!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *