I miss you…

Hej igen!

Idag hoppar jag in och bloggar istället för stackars Sophie som fortfarande inte fått upp sina pysselsaker efter flytten :Cry: …kan tänka mig att hon kommer fullkomligt spotta ur sig alster så snart hon kommit iordning.

Jag tänker bjuda er på ett kort i sann Maria-stil. Det innebär massor med blommor, glitter och detaljer. Varsågoda!

DSC_0048 (2)

Jag valde att göra ett kort i storleken 12×9 cm, ibland kan det vara skoj att variera sig. Jag fastnade för färgtonerna blå, brun och beige vilken är en fin kombination.

DSC_0053 (2)

Jag utgick från den fina bilden med fyren (skynda er för den ligger under rea, så den kan ta slut snart) och byggde på bakom den med ”remsor” i blått och brunt cardstock gjorda med hjälp av dessa spellbinders. Det ljusa pappret ni skymtar är från Shoreline Treasures – Dragonfly.

DSC_0055 (2)

”Havet” gjorde jag med hjälp av en bit ostduk från egna gömmor, men däremot hittar ni både charmen och rosorna i butiken.

DSC_0054 (2)

Som alltid älskar jag att dekorera med massor av blommor 🙂 Denna gång började jag med att färga in en stor vit ros och vita blommor från reprint med liteInka Gold Vax Silver, sedan fick dom sig lite mörkare färg från en brun stämpeldyna versafine och som avslutning lite walnut stain. Jag fortsatte dekorera med ljusblå och vita rosor, bruna blad och utstansade blå blad. En bit hampasnöre passade också in och de små söta stjärnorna.

Som avslutning glittrade jag till allt med stickles glue- platinum och sedan embossade jag allt med Stampendous – Shabby Blue.

DSC_0052 (2)

På insidan valde jag att använda mig av Labels Twenty-Three och återigen Stampendous – Shabby Blue.

Det var allt jag hade för denna gång, skoj att få dyka upp såhär mitt i veckan. Nu håller jag tummarna hårt att Sophie får ordning hemma så också hon får pyssla av sig lite..

Tack för mig!

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

2 svar till ”I miss you…”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Väldigt mysiga färger, Maria! Jag älskar att scrappa med just brunt och blått, och läckert toppat med glitter! Mums! Ett riktigt Maria-kort!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Kristina..
   Har fastnat allt mer för just blått och brunt.
   Detta kort är verkligen JAG på papper 😉
   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *