Grattiskort med julpapper

Hej igen!

Nu var det dags att visa upp ett grattiskort som jag skapat med baksidan på julpappret- 22 December. Det funkar ju precis lika bra till en födelsedagskort.

Grattiskort med julpapper

Jag föll för papperna: 22 December ihop med Nor Easter och valde att sätta ihop dom på en vit kortstomme. Kanten på det mönstrade har jag ruggat till med edge scrapern. Jag vet att jag sagt det förut men måste bara säga det igen, har ni inte en sådan: KÖP DEN!! Ni kommer märka att ni inte klarar er utan den..

Grattiskort

Jag har dekorerat med 2 stycken stora rosor från Prima. Dom har jag duttat lite gesso på och sedan stickles glue-frosted lace och vita glitterflakes. Jag fortsatte med 2 vita rosor, vita stora blad, rosetter, pistill dekorationsbär, pärlband och kvistar. GrattiskortDen vita tagen har jag målat med gesso, alfabeten jag använt heter: Silver Glitter och Tiny alphabet Blueberry. Under tagen skymtar en bit Glitter Tape.

grattiskort

På insidan fortsatte jag med samma papper som på utsidan. Spellbindern jag använt heter Classic Scallop Circle, en perfekt spellbinder att ha hemma i sina gömmor.

Det var allt för idag! Tusen tack för denna vecka, jag kikar in igen nästa måndag med en vintrig LO. Sedan väntar Kärlek i mängder <3 <3

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *