Gott Nytt Pysselår! Grattiskort Blixten McQueen

Gott Nytt Pysselår på er!

Tänk idag är det första dagen av 365 att fylla med det bästa som finns, pyssel!

Jag brukar inte avge nyårslöften men i år har jag lovat mig själv att jag ska ge mig mer tid för pyssel och skapande. Jag behöver dessa minuter och ibland timmar i min egen bubbla för att rensa huvudet och bara vara i dagens alltför stressade samhälle. Ni kanske känner igen er…  Självklart är det viktigt att investera i sig själv vad gäller motion och kost men jag tror även att lugn och ro är en viktig sak för att få balans.

Jag tänker kickstarta det nya året med ett grattiskort till en Blixten-tokig kille som fyller hela 5 år i dagarna. Jag har gjort en slags variant av Spinning card/ Sliding card. (Ni hittar ett Spinning card har jag gjort tidigare med beskrivning och bilder här)

För ett tag sedan köpte jag på mig flera av papperna: Cartopia från Carta Bella (tyvärr finns inte alla papper kvar i butiken). Jag hade egentligen ingen plan för vad jag skulle göra med dom men kunde liksom inte låta bli att klicka hem dom.. Nu passade dom klockrent till mitt Blixtenkort.

Jag byggde upp kortet på en svart kortbas i måtten 21×10 cm. Bakgrundsbilden jag använde hittar ni på arket: Carta Bella Scrapbookingpapper och polisbilen som kikar fram klippte jag ut från pappret: Pit Stop.

För att få Blixten att åka fram och tillbaka limmade jag fast den utklippta Blixten (från en leksakskartong) på ett par 3:d kuddar och sedan på en enkrona. På så sätt ”glider” den fram och tillbaka bakom pappret. Ni förstår säkert hur jag menar om ni kikar på mitt tidigare inlägg med spinning card.

Jag dekorerade kortet enkelt med bokstäver från Alfabetet: Just a note och den urklippta skylten Carta Bella Scrapbookingpapper.

Här ser ni en glimt av insidan.

Nu vill jag önska er en toppenvecka och hoppas vi ses mer under pysselåret 2018!

Kramar DT-Maria


av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *