God Jul! Servettringar till dukningen…

Äntligen är årets mest magiska dag här, julafton. Det är så mycket känslor, traditioner, glädje och mys som händer denna dag. Det kan också vara årets längsta dag, speciellt när man är barn och bara väntar på att alla paketen som ligger under granen ska öppnas. I vår familj hinner inte Tomten med att besöka alla barn på julafton så han kikar förbi redan på natten innan och lämnar sina klappar. Barnen ställer ut sin grötskål och några pepparkakor på trappan ifall han är hungrig när han dyker upp.

Dagen till ära kommer jag bjuda er på dubbla inlägg. Först ut är några servettringar jag tänkte smycka bordet med. Här är en bild på ungefär hur det kommer se ut.

Dessa har jag tillverkat helt på egen hand.

Materialet jag använt är: Vit och julröd CS som jag stansat ut långa remsor av med min Doily Lace från Martha Stewart. Remsorna limmades ihop och häftades sedan ihop i lämplig storlek. Blommorna har jag gjort av 2 olika storlekar av dies från Spellbinder (denna modell har vi tyvärr inte i butiken) men den här diesen från Marianne Design är verkligen superfin och står på min önskelista 😉 Pappret jag använt är baksidan på Julen Är Här – Julmarknad från Maja Design. Kanterna har fått sig lite färg med Vintage Photo och sedan lite Stickles Glue- Diamond innan jag gav dom en omgång med Crackle Accent. Bladen jag satt dit är utstansade med Martha Stewarts bladpunch. Det röd/vita bandet kommer från mina egna gömmor.

Tänk vad lite som behövs för att sätta lite extra julpiff på dukningen.

Jag kommer kika in lite senare med årets sista julkort. Hoppas vi ses då!

Många varma kramar från DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *