Glöggflaskor till fröknarna.

Hej kära ni,

Nu känns det som att dagarna bara rinner iväg. Om bara 1 vecka är det julafton, jag kan lova att det är några som längtar här hemma. Fortfarande är det lite som ska hinnas med att fixas med men det viktigaste är redan klart sedan länge, klapparna 😉

Vi brukar alltid ge en liten julgåva till barnens fröknar på dagis och i år även skola/fritids för att önska God Jul. Det uppskattas alltid och man vill ju gärna tacka för det underbara jobb dom gör för våra älsklingar. I år blev jag inspirerad av Lindas otroligt fina glöggflaskor så jag gjorde några egna.

Etiketten har jag gjort av vanligt cardstock- Bright White och cardstock och sedan en bit av färgen cardstock. Det mönstrade pappret kommer från Maja Designs julkollektion, ni hittar det här. Bården har jag stansat ut med en punch från Martha Stewart, just denna finns inte i butiken men massor med andra modeller. Alla kanterna har färgats med DistressVintage Photo för att få ett slitet utseende.  De underbara bilderna jag använt kommer från Vintage Foton- Klippark Jul 2.

Jag dekorerade varje flaska med 3 olika sorters rosor, utstansade kvistar, charms (från egna gömmor) och stickles glue.

Det var en fröjd att få ge bort dessa fina flaskor till Emils goa fröknar. Emmas fröknar får sina på tisdag så dom vill jag inte visa redan, kommer att visas upp i min privata blogg senare om ni är nyfikna.

Hoppas jag har kunnat inspirera er till kanske några sista minuten-klappar eller varför inte göra en nyårs flaska med lite bling.

Ta hand om er så ses vi snart igen.

Kram DT-Maria


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *