Från kort till chokladask

Trevlig 2:a advent på er!!

Ofta när jag pysslar har jag en grundbild på hur jag vill ha mina alster.. sedan brukar dom växa fram mer och mer allt eftersom. Precis så var det med dessa kort jag tänker visa er idag.

Jag är ju HELT kär i Pion Designs julserie….eller egentligen i alla deras papper 😉 På arket: Images hittade jag 2 stycken ljuvliga bilder med rådjur. Dessa bilder ville jag förvandla till julkort.

_DSC0366

Jag kombinerade bilderna med baksidan på det mönstrade pappret: Coming Home och blått, vitt och kraftfärgat cardstock. Kanterna fick sig lite färg med walnut stain och sedan glitter med stickles glue- platinum.

_DSC0367

Jag har dekorerat med guldfärgade blad, vita och bruna rosor, bruna blommor, kvistar och alkottar. För att få lite vintrig touch på det hela duttade jag lite vit gesso på alltsammans och sedan avslutade jag med lite glitter.

_DSC0368Till kort nummer 2 använde jag mig av vitt och kraftfärgat cardstock och en bit av det bruna pappret på: Memory Notes som jag skurit ut en fin ram av med hjälp av diesen spellbinder Floral Ovals. Även på detta kort har jag både färgat och glittrat ordentligt.

_DSC0371På detta kort dekorerade jag på samma sätt som det förra fast denna gång med lite guldfärgade kvistar som ni lätt gör med hjälp av glitterpapper som finns i flera olika färger. Stämpeln jag använt kommer från egna gömmor, men oroa er inte!!! Under kategorin jul2015 hittar ni massor med tips på stämplar som ni kan använda.

Nu kunde man ju tycka att allt vore klart och frid och fröjd….men inte då! Jag förvandlade dessa julkort till chokladaskar perfekta att ge bort till skolfröknar eller som gå-bort-gåva.

_DSC0327 (2) _DSC0332 (2)

Nu hoppas jag att jag bjudit er på en massa ideér..

Vi ses nästa vecka! Kramar DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *