En juldekoration till väggen..

Hej!

Idag tänkte jag visa er en liten juldekoration som man ska hänga upp på väggen eller som jag gjort och hängt den på våran eldstad. Jag har länge velat ha något som pryder den putsade fasaden och eftersom vi inte eldar i den längre så passar det ju perfekt med en scrappad dekoration där.

Eftersom jag har en vit bakgrund på min eldstad så valde jag att jobba med röda och gröna cardstock för att den inte skulle ”smälta” för mycket in i fasaden. För att göra dom runda vimplarna så har jag använt mig av Martha Stewart circle border och dom trekantiga vimplarna har jag skurit till med hjälp av min skärmaskin papper. Dom mindre runda papperna är utstansade med spellbinders cirkel die och har återigen haft rött och grönt cardstock. Dom två olika mönstrade papperna kommer från Anna Griffin och Teresa Collin. För att få lite dimension och 3D effekt på vimplarna så gjorde jag en paper rosette med vit cardstock till varje och det blev en fin extra detalj, det ser ungefär ut som att det ligger spets bakom dom runda mindre papperna. Kanterna på dom har jag stansar ut med Martha Stewarts kant stans. Bokstäverna har jag skrivit ut med min Silhouette Cameo i vitt cardstock. För att få lite extra bling på det hela så har jag kletat på guld stickler på dom runda bitarna och runt alla bokstäver.

Tråden som dom är fästa på är ett hampa snöre som säljs i 3 pack i shopen och jag valde att ta den tjockaste av dom för att snöret skulle synas så bra som möjligt. När jag var klar så långt tyckte jag att det fattades något men kunde inte sätta fingret på vad, sedan kom jag på att jag kanske kan sätta dig någon Magnolia stämpel, men det slutade med en på varje vimpel=) Tildan som är på bokstaven U är från vinter kitet 2013 och den hittar du i butiken, medan dom andra Tindrorna Och lilla Tomte Edvin kommer från mina egna gömmor. Detta var ett roligt projekt att jobba med och sedan det är kul när man kan göra egna juldekorationer som ingen annan har. Hoppas att ni fick lite inspiration och kli i fingrarna till att göra en själva med er egna tutch!

Trevlig onsdag på er!  Kram Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En juldekoration till väggen..”

 1. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Så himla fina!!!
  Kram Sofia/Fialisan

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Vad duktig du är på att måla Magnolia! Är det Promarker kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *