Dax för jul

Hej!

Hoppas ni haft en härlig vecka och helg. Nu börjar det nalkas mörkare tider och det är snart hög tid att börja planera inför julkortspysslet. Jag har redan tjuvstartat med mina julprojekt 🙂

Idag tänker jag visa upp 3 stycken alster där jag har utgått från 2 stycken papper från förra årets julpapper från Maja Design (väntar med spänning på årets papper som garanterat kommer dyka upp hos Kristinas så snart det är möjligt) Jag har valt att använda: Förväntan och Maja Design scrapbooking papper.

Till detta kort har jag bla använt: Spellbinder Dies- Floral Ovals till att stansa ut den goa tomtebilden, gröna blommor från you do, kvistar utstansade med Martha Stewarts- Branch Punsch, organzaband, en Wood Flourishes och alkottar ute från skogen. Bården nertill på kortet har jag stansat ut med punchen-Doily Lace.

Jag älskar denna modell på tändsticksaskar, de sticker ut lite mer än de vanliga modellerna. Här har jag valt att dekorera med pärlband (just denna från egna gömmor), återigen tomtebilden med spellbindern Floral Ovals. På själva lådan stickorna ligger i satte jag några peel-off stickers i guld.

Till det sista kortet har jag igen använt min Martha Stewart punsch- Doily Lace, hälsningen kommer från nederdelen på Förväntanpappret. Kanterna på alla 3 alsterna har jag färgat med distressen- Walnut Stain och glittrat till med stickles glue- Platinum.

Som ni ser räcker papperna ganska långt om man spar och utnyttjar alla små bitar. Det var endast till sista kortet jag var tvungen att ta ett grönt cardstock.

Lycka till med ert pysslande. Vi ses nästa vecka. KRAM DT-Maria

Kommentarer

4 svar till ”Dax för jul”

 1. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Wow, Maria! Det var tre väldigt fina skapelser du bjuder på idag! Mycket tjusigt!!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack snälla du! Det är en fröjd att skapa när man har bra material 🙂
   Kram Maria

 2. Profilbild för scrapkonst
  scrapkonst

  WOW! Älskar dina alster, blev duktig sugen på tändsticksasken nu.. Och ÄNTLIGEN någon som skriver ut hur de gjort det där guldigt glittriga i kanterna, som jag undrat! 😀 Tusen tack för det! Det händer så mycket fint i dina alster, gillar dem allihopa! 🙂

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack <3
   Vad härligt att jag har stillat dina funderingar för hur man glittrar kanterna, det gör en enorm skillnad på alster med lite "bling".
   Testa gärna tändsticksasken, den är både rolig att göra och perfekt att ge bort eller njuta av själv nu under höst/vinter (fick hem 2 nya igår som jag ska dekorera 😉 )
   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *