Choklad-makeover..

Hej!

Idag tänker jag bjuda er på en riktig makeover. Eller rättare sagt en choklad-makeover 😉 Som äkta pysslare nöjer man sig inte med att ”bara” ge bort en normal tråkig chokladask utan den måste ju se bra ut och passa till personen i fråga. Eller hur!?!

Denna ask jag tänker visa er idag gav vi till sonens goa resurs Frida som tack för hjälpen då hon tog med sig Emil hem efter jobbet då det körde ihop sig för mig. Sedan ville vi tacka henne lite extra för allt härligt jobb hon gör med Emil och sedan för att hon är så jäkla go :Heart:

Jag har förvandlat den här….

 till den här.

Betydligt trevligare, eller vad säger ni?

Jag började med att måla asken i vit Gesso (det viktigaste är att måla alla kanter då det är svårt att klä in allt i papper) sedan klädde jag asken i svart cardstock. Kanterna sotade jag till med distressdynan Black Soot. Det gråmönstrade pappret heter Year in Review Segment och passade perfekt ihop med hennes färger hemma. Man måste ju tänka på allt 😉

Ovansidan av asken dekorerade jag först med två stycken ramar jag gjort med hjälp av Spellbindern: Radiant Rectangles. Jag vet att jag har sagt det förr men har ni inte denna, KÖP DEN! Ni kommer inte ångra er..lovar! Stämpeln kommer från mina egna gömmor.

Sedan behövdes det blommor och annat pynt också 🙂 Den stora blomman hittade jag i mina egna gömmor men rosorna, fjädrarna och bandet hittar ni i butiken. Det lilla hjärtat hittar ni tyvärr inte i butiken men väldigt många andra, kika här.

På insidan valde jag att ” klä in” kanterna med bårdremsor av svart cardstock. Jag använde en av mina Martha Stewart punchar för att göra bården. Även fjärilarna har jag gjort med en MS punch. Den mumsiga chokladen la jag ner i en cellofanpåse och knöt en bit av det prickiga bandet runt om.

På insidan av locket har jag använt ytterligare en modell av Spellbindern tillsammans med några vita och röda pappersrosor och en rhinestone swirl från Prima.

På undersidan fick det plats en liten spillbit från arket ihop med min personliga stämpel.

Jag hoppas jag har tänt en idé om att göra om några chokladaskar såhär lagom till Morsdag!! En perfekt gåva som absolut kommer uppskattas. Här smyger jag in en annan variant jag gjort med papper från bla Pion Design 

Med detta tackar jag för denna gång!

Vi ses igen om en vecka. KRAM DT-Maria

Kommentarer

2 svar till ”Choklad-makeover..”

 1. Profilbild för Jennie Bengtsson
  Jennie Bengtsson

  Så fint det blev! Hon kommer garanterat bli glad. 🙂

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Jennie!
   Kan meddela att hon blev överlycklig. Alltid kul att få glädja människor man tycker om.

   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *