Canvastavla KRAM

Hej på er!

Idag visar jag en canvastavla med ett glatt budskap 🙂 .

I mitt senaste DT-paket fick jag med en canvastavla i storlek 10×50 cm, riktigt skojigt format att arbeta med! Jag tycker det var väldigt roligt att göra denna!

Med i paketet var också fyra träbokstäver K R A M, de är gjorda i plywood och 10 cm höga. Så de är rejäla och lätta att arbeta med. Jag valde att först måla mina med vit hobbyfärg, sedan målade jag dom med crackeleringsfärg (nyans tattered rose) från egen gömma, men samma resultat får man om man tar Distress Ink Tattered Rose och sedan crackle accent. Därefter sprayade jag med rosa mist, här hittar du läckra mister i butiken.

Canvastavlan målade jag också med vit akrylfärg, sedan lade jag på modelling paste genom en mask liknande denna. Sprayade med Glimmer Mist-Santas Baby samt rosa mist från egen samling :). Sedan fram med limpistolen för att fästa hönsnätet i duken. Jag målade över med ett varv gesso.

Sedan fäste jag bokstäverna på tavlan, och de blir lite svävande eftersom de kommer en bit från duken då hönsnätet är emellan.

I hönsnätet virade jag in Reprints vita rosor på spets-band, sedan dekorerade jag vidare med massa blommor och blad. Allt fäst med limpistol. Här kommer en lista med dem 🙂 . Vita blommor, vit fjäril, vita rosor (sprayade med rosa mist), vita blad, fjädrar, vita småblommor (sprayade med rosa mist), gardeniablommarosa körsbärsblomma, vit körsbärsblomma,  halvpärlor som mitt på de små blommorna. Och till sist två små söta charm-änglar som hänger i ett vitt snöre 🙂

Hoppas ni blev lite inspirerade att göra lite konstverk att hänga på väggen!

Och med det tackar jag för mig för denna torsdag och jag är tillbaka igen nästa torsdag med ett nytt alster ;).

Kram Fialisan/Sofia

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *