Bubbelask och presentpåse

Ni som följer mig både här och på min privata blogg vet med all säkerhet att jag älskar att altra diverse saker, visste ni inte det så vet ni nu 😉

Jag tycker om att förvandla allt från enkla askar, påsar, burkar….jag gud vet vad. Det är det som är det bästa med pyssel och scrapbooking, det finns inga rätt eller fel!

Idag har jag förvandlat en enkel brun påse och en bubbelask till 2 stycken presenter som jag utan tvekan skulle bli överlycklig över att få.

DSC_0045

Jag fick det makalöst vackra pappret Pitter Patter – Baby Cakes från KaiserCraft i mitt förra dt-paket ( detta papper är tillfälligt slut men kommer garanterat in igen, speciellt efter detta inlägg :Wink: ) Ihop med brunt cardstock och den bruna nyansen på både påsen och asken blev det perfekt.

DSC_0047

Om jag börjar med påsen valde jag att klippa bort en bit av den för att inte få den så hög. Jag klädde den i papperna och färgade alla kanter med distressen Walnut Stain. Lite stickles glue runt det mönstrade pappret blev en fin effekt.

DSC_0049

Med hjälp av Spellbindern Classic Scallop bildade jag locket som jag vek på mitten och satte fast på baksidan med hjälp av dubbelhäftande tejp.

DSC_0050

På framsidan tog jag hjälp av magneter för att enkelt kunna stänga locket. Den andra har jag gömt ibland blommorna/dekoratinerna så den inte syns.

Jag har dekorerat med rosor i två storlekar, Curl Rose, blad och egna utstansade blad, en bit organza band och slutligen enbjällra klocka..

DSC_0055

Asken (som tyvärr inte är det lättaste att fotografera, hoppas ni har överseende med det) har jag klätt på samma sätt som påsen. Runt kanten av bubblan har jag limmat fast en fläta jag gjort av hampasnöre.

DSC_0054

I bubblan har jag tagit hjälp av spellbinders: Standard Circles och Stately Circles i ”botten”. Sedan gick jag all-in med rosor, Curl Rose, blad, rosett och pärlor som jag limmat fast en och en från detta band. Den lilla grattisvimpeln har jag klippt till själv och skrivit med alfabetet:  Raspberry.

DSC_0057

Detta var allt jag hade att visa er idag. Önskar er en härlig vecka!!

KRAM DT-Maria

DT_maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *