Babyask Miranda

Då var jag här igen, vi börjar en ny vecka med en liten presentask med en gudomligt söt bebis. Bebisen heter Miranda precis som den söta lilla flicka som fick den på sin namngivningsdag. En perfekt present att kunna spara sina första små minnen i.

Här har jag använt en färdig oval ask som jag har altrat. Väldigt praktiskt och smidigt. Jag började med att klä in asken i lila cardstock och sedan stansa ut en spetsbård i ljuslila med min Martha Stewart stans (just denna finns inte i shoppen men MÅNGA andra). Både runt locket och nedre kanten har jag limmat fast pärlband– en av mina nya favoriter.

Självklart måste man ju ha med lite blommor– denna gång i lila toner, och en massa stickles glue 😉

På locket har jag limmat fast en bit spets som jag format som en blomma, det blev som en bädd för bebisen. Den underbara bebisen heter förresten Miranda och är handgjord av underbara Gunilla precis efter mina önskemål. Ni hittar mer av Gunillas och hennes systers alster på Nina och Nillas inspirationsblogg på FB.

Man blir ju alldeles kär i den lilla <3

Nu önskar er alla en härlig vecka och ta hand om er.

KRAM DT-Maria

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Babyask Miranda”

 1. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Åh så söt den blev, Maria!! Och lilla bebben är helt gudomlig, jag är så förtjust i Nina och Nillas inlägg på FB, alltid massa sött som resulterar i ”naaaw…” framför datorn!

  1. Profilbild för Maria " Emia" Meijer
   Maria ” Emia” Meijer

   Tack Kristina!
   Jag är verkligen supernöjd och bebisen är ju makalöst söt och nästan verklig.
   En fin present att ha kvar som minne.

   Trevlig helg på dig och familjen!
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *