All I Want For Christmas is ……….. Emils önskelista

Nu är vi inne i jultider och dagarna fylls med en massa förberedelser för de magiska dagarna som väntar.

Hemma hos oss finns det två barn som flitigt fyller på sina redan långa önskelistor till Tomten. Vi får väl se vad som kommer ligga under granen…kan lova att det INTE blir allt 😉

Min älskade Emil satt häromdagen och kryssade för i leksakstidningen vad han önskade sig och pysslare som man är var jag framme med kameran. Det fick bli en LO med passande papper från Maja Design.

_DSC0336 (2)Jag kombinerade Vitt och Rött cardstock med Brought y a gift som bas. Sedan satte jag lite lager på lager med mindre bitar av papperna: Traditions och Celebration. Innan jag avslutade med fotografierna.

_DSC0340 (2)De söta paketen och tagen jag dekorerat med finns på arket: Diecuts. Jag fortsatte att dekorera med rosetter, stans stjärnor utstansade i glitterpapper och sedan 2 olika stickersalfabet. Som avslutning glittrade jag med stickles glue runt korten.

_DSC0338 (2)Då var ännu en LO färdig att sättas in i album. Jag använder 2 olika sorters album till mina alster. Dels har ni ett album där jag kombinerar Project Life ihop med LO:er och sedan ett rent LO-album.

Sådär..nu vill jag passa på att önska er alla en härlig vecka!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *