Vintage Jul…

Hej allesammans!

Då var det måndag igen och jag vill börja den nya veckan med ett julkort i Vintage stil. Man behöver ju inte hålla sig i de klassiska färgerna rött, vitt och grönt.

Jag har använt mig av: Cardstock- cardstock som kortbas, det mörkbruna cs jag har satt som ram heter Pinecone. Dom fina mönstrade papperna kommer från mina båda favoriter: Maja Design – Julen Är Här – Tankar Om Julen och Pion Design – Waiting For Santa II. Alla korten har fått lite färg runt kanterna med Distress Vintage Photo och en liten behandling med min edge scraper.

Den vackra bilden kommer från ett klippark med Vintage bilder från Pion Design, makalöst fina och väldigt användbara!

En bit spets fick hjälpa till att få till rätt Vintage känsla (just denna är från egna gömmor) vita och röda pappersrosor och liljor tillsammans med Martha Stewarts kvistar är nästan ett måste att ha med. Det söta hjärtat hittar ni här. Några glimmande rhinestones satte den extra piffen på kortet innan jag kände mig nöjd.

Hoppas jag har kunnat bjuda er på lite inspiration. Kika gärna tillbaka i em då jag visar upp ännu ett kort i röda toner med papper från Pion Design.

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *