Vänner är familjen du själv väljer…

Hej!

Hoppas ni har det härligt i sommarvärmen. Jag och familjen njuter av att solen kikat fram och bjuder på det bästa som finns på sommaren. SOL & VÄRME!

Ni kanske är precis som jag som gärna kikar runt på nätet för att hitta nya ideér och tips på pyssel. Har några riktiga favoritbloggar som jag gärna följer.

Jag har valt att använda mig av papperna: Avalanche, Sydney och det mönstrade Vintage Blue Ink Roses från Magnolia. Kanterna har jag färgat med distressdynan Walnut Stain.

För att dekorera framsidan valde jag att använda: En blå blomma som jag färgat med lite gesso, spetsblomma, grå blommor, blad, pärlband och Pearls. Metallfjärilen kommer från egna gömmor, den har jag först målat med gesso och sedan duttat på lite crackel accent för lite effekt. Under stämpeln sitter en bit blå wellpapp som även den fått sig en omgång med lite gesso. Det prickiga bandet hittar ni självklart i butiken.

Insidan valde jag att dekorera enkelt med pärlband och små fjärilar. Det runda hålet gjorde jag med hjälp av en spellbinder dies och sedan satte jag fast en bit overhead plast.

I lådan får det plats antingen 4 st värmeljus, några chokladbitar eller kanske ett smycke. Det får man bestämma helt själv 🙂

Nu tackar jag för denna vecka, vi ses snart igen!

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *