Akvarellkritor på Väggdekoration i Mixed Media

Hej igen!

Då var det min tur och idag tänkte jag visa ett lite speciellt projekt. Bered dig på ett rätt så långt inlägg med många bilder.

Denna väggdekoration pryder nu väggen i min hall.

Jag började med 4 st träbrickor som jag målade vita med gesso. Sedan drog jag på light modelling paste genom flera olika stenciler. Med en grå vattenfast dyna stämplade jag slarvigt med cirklar och text från You Do.

Sedan färgade jag in delar med Mica powder summer sky och vatten samt color bloom spray Antique gold.

För att få lite mera färgvariationer plockade jag fram mina akvarellkritor Neocolor II kritor. Använde en vattenpensel för att måla delar och även göra stänk.

Jag färgade in kanterna och lite på plattorna med Inka Gold Vax Silveroch sedan började jag dekorera: Till H:et har jag använt Scrapberrys equisite embelishments, nyckel, blå fjäder, kopparglitter och några blommor. Till O:et har jag använt ram från Kisercraft, trähus, kaviarpearls i silver och ett par blåa rosor.

Till M:et har jag använt bark, trähus, vingar, silverglitter och rosor.

Till E:et har jag använt tegelstenschipboard, filtstjärnor, fjäder, kopparglitter och rosor. Plattorna är ihopsatta med natursnöre och längst ner hänger en stor hjärtan berlock.

Detta var ett mycket roligt projekt och jag kommer säkert att leka med träplattorna flera gånger, de finns även i en större förpackning om 50 st som jag varmt kan rekomendera om du gillar mixed media.

Tack för titten och varm kram

DT-Jenny


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *