Till en sötnos

Hej!

Hoppas ni njuter i sommarvädret, det har ju varit riktigt fint flera dagar nu iaf där jag varit 😉 . Hoppas ni har kunnat klämma in lite pyssel oxå mellan varven. Jag har suttit några kvällar och verkligen myst.

Utmaningen för denna vecka var att använda mig av spillbitar, vissa lite större och andra en pytte-pytte-bit. Även om det är superkul att köpa nya papper så finns det ju redan mängder hemma i gömmorna….någon som känner igen sig 🙂

Kortet är en lager på lager kort som är en av mina favoriter. Jag har försökt att hålla mig i vitt, rosa och blå toner. Papperna har som alltid fått sig en släng av edge scrapern och denna gång distressdynan Walnut Stain. Det söta blommiga pappret är från Maja Designs senaste serie Vintage Summer Basics – 1933.

Den söta bilden hittar ni på arket Little Darlings – Bundle Of Joy från Graphic 45. Den har jag målat med Crackle Accent runt om motivet för att få lite härlig efftekt. Crackle Accent finns i både stor och liten flaska (om man vill prova på). Några minirosor och en charms behövdes innan jag kände mig helt nöjd.

Jag har kommit in i en period då jag använder väldigt mycket alfabet stickers. Både enkelt och väldigt praktiskt när man gör kort. Kika här!!

Den söta spetsen är en av sommaren fynd från alla loppisar jag besökt..har man inte möjlighet att fynda på loppis finns massor med fina spetsar i shoppen titta bara här!

Nu vill jag önska er alla en mysig vecka, hoppas ni hinner med lite pyssel oxå.

Kram DT-Maria

 

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Till en sötnos”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Underbart sött och så härligt med rivna kanter och sotat i leger-på-lager! Vad fint det blev med crackle accent på bilden!

  Jodå, spillbitar finns det en hel uppsjö av i pysselverkstaden. Jag sorterar dem efter färgnyanser och lägger dem i platta lådor med färgens namn på, men jag måste erkänna att jag inte tar fram dem alltför ofta. 🙂

  Ha det gott!

  Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket för dina fina ord och TACK SÅ MYCKET för din idé om att sortera på en gång i lådor efter färg…hos mig ligger det huller om buller i en och samma låda! Inte riktigt det bästa sättet 😉

   Låter som det blir ett besök hos IKEA i veckan för att inhandla lite lådor.

   Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilket ljuvligt kort! Så snyggt det blev med crackleeffekten runt bilden.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *