Elegant kort med G45

Hej!

Äntligen lördag och så fort jag sovit lite (jobbat natten) skall jag njuta av lite extra ledighet innan semestern. Men först ett litet blogginlägg. Idag visar jag ett bra att ha grattis kort med papper från Graphic 45.

Till kortet har jag använt:

Tack för titten. Välkommen åter.

Kram DT-Jenny

Presentset

Hejsan hoppsan tisdag redan.

Denna veckan har jag knåpat ihop ett altrat whiskeyrör och ett tillhörande ramkort. Kan fungera som gå bort present.

Röret är ganska högt och jag använde hela arket 12×12″ och ändå räckte det inte på höjden men jag hade ju tur att det var guldigt högst upp och det passade ju så fint till pappret så jag lät det bara vara guldigt. Använt papper från G45 och en massa olika blommor som dekoration. Använde även ett utländskt mynt som det stod 50 på, kan ju passa någon som fyller just 50.

Till kortet har jag använt samma mönsterpapper och ett Blingcardstock. Klippt ut lite från mönsterpappret samt lagt lite dekorationer på ”ramen”

På locket har jag satt en jättefin knopp från Prima.

Tack för titten.

Kram

 

 

 

Triss i julkort

Tjohoo äntligen tisdag igen och jag bjuder denna luciadag på tre julkort. De är alla 6×6″ och dubbelvikta.

På det första har jag craftcardstock och ett papper från Graphic 45 mönstrat scrapbooking papperoch lite utstansat med dies från Tim Holtz. På renens horn har jag lagt ett tjockt lager med Glossy Accent och glasglitter från Prima. Lite bjällror i hornen och en röd pompom som nos.

001

Andra kortet går i snöns tecken. Blåa papper från Maja Design. Glitterband (självhäftande) och glittriga snöflingor. Utstansade snöflingor från en Tim Holtz die. Blandade rosor, bjällra och pompoms som snöbollar.

002

Sista kortet också med papper från Maja Design fast röda. Doily under stämpelmotivet och lite rosor och andra blomster samt pompom och diverse utstansat.

003

Stämpelmotiven är målade med Distress Markers.

Tack för titten.

Kram

dt_jenni