Halloweenalbum

Äntligen tisdag…tema halloween denna veckan och jag har gjort ett album. Kan inte kalla det för mini för det är 12x 12 inch stort. Pärmen är gjord av svart chipboard, svart cardstock och mönsterpapper från Graphic 45.

Första sidan med två dörrar som öppnas. Hålls på plats med små magneter. Rivna kanter där jag höll ett cardstock och ett mönsterpapper ihop (utan att limma dem) när jag rev så de blev likadana. Dekorerat med lite wellpapp och strukturpasta.

Andra sidan där jag skurit upp en av bilderna och satt lite dekorväv och en utstansad spindel bakom,luckan hålls stängd med en chipboarddekoration och en brad.

Denna sidan har jag gjort som ett pop up kort. Blir som ett 3-D fönster när man öppnar luckan.

Lite pappersremsor och utstansade spöken från min halloweengömma. Älskar detta lila papper.

Här ska man dra upp den lila tagen. Chipboardbiten låser de små dörrarna på fickan.

Här har jag gjort fyra dörrar som öppnas på olika håll. I mitten sitter en chipboard med magnet som låser dörrarna. Sparat en låda som det fanns trädekorationer i en gång. Fyllde den med lite olika halloweendekorationer. Lade  pärlor i en ruta och fyllde på med lack. Nu kommer pärlorna ingenstans så att säga. Glasflaskorna är tomma utom den som ligget ovanpå där jag droppade i lite Distress Ink refillfärg och limmade på en döskalle på korken.

På denna sidan har saxen gått varm. Byggt ihop med lite utstansat och med hjälp av 3-D kuddar fått lite djup. Inte alla papperna som jag använt är med i blocket utan jag har även använt papper ur en annan gammal G45 serie.

Hoppas ni passar på att scrappa lite halloweenigt. Jag gillar det. Man får verkligen leka loss och utmana fantasin. Har lite halloween kvar att visa nästa vecka sen städas det undan innan julen plockas fram.

Tack för titten.

Beware


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Halloweenalbum”

 1. Profilbild för Elisabeth Silfverberg
  Elisabeth Silfverberg

  Sååå fint, Jenni! ?

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Wow så tjusigt! Vilken välarbetat album, du är så duktig!!

 3. Profilbild för Britt
  Britt

  Supersuperfint!!!!! duktiga du!
  Kram Britt

 4. Profilbild för Lena Granbäck
  Lena Granbäck

  Wow, jätte fint!!!

 5. Profilbild för Ingrid Skantz
  Ingrid Skantz

  Verkligen jättehäftigt album,Jenni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *