Till Dig

Hej!

Hoppas ni har det underbart i semester Sverige. Vi har precis börjat vår andra vecka av fyra, så vi njuter för fullt.

Idag tänker jag bjuda er på ett stort och ett lite mindre inlägg. Det första är en påse jag altrat, perfekt att ha färdigt. Man vet aldrig när det behövs.

Jag har valt att använda 3 olika cardstock: Vitt-Avalanche, Victorian Iris och Berry Blush. Det vita pappret har jag stansat med en av mina Martha Stewart punchar, i butiken hittar ni flera olika modeller. Det mönstrade pappret jag valt att använda heter: Vintage Pink A Moll och kommer från Magnolias senaste serie. Den söta ramen har jag stansat ut med hjälp av min älskade Big Shot. Spellbinder Diesen jag använt heter: Floral Ovals.

Jag älskar ju att dekorera mina alster, här syns lite av det jag valde att använda. Blandade blommor från You Do, Knapp, egna blad gjorda med Rose Leaf Punsch, prickigt rosa organzaband, spets,  Pearls och stickles glue- Diamond. Pärlbandet och bandet jag använt som handtag kommer från mina egna gömmor.

Baksidan på påsen dekorerades enkelt med likadana blommor, Pearls och stickles glue som på framsidan. Kanterna är skrapade med egde scraper.

Detta får räcka just nu. Kika gärna förbi lite senare då jag bloggar med ett enkelt kort i vitt och blått.

KRAM DT-Maria

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *