Tavlor med Maja Design..

Hej!

Idag tänkte jag passa på att göra dubbla inlägg, det har funnits mycket tid för pyssel med tanke på det mindre roliga vädret. Tycker synd om alla stackars barn som inte kunnat bada men jippi för alla oss scrapoholics 🙂

Jag har verkligen fastnat för Maja Designs Vintage Summer-serie. Alla papperna är underbara 🙂 Jag har länge velat gjort några mindre tavlor med foton på mina älskade barn, Emma och Emil. Så nu passade det perfekt!

Jag har använt mig av en helt vanlig vit passpartou, som jag hittade i mina gömmor. (Ikea har superbra ramar i olika strl som innehåller passpartou, perfekt om man ska ge bort som gåva)

Här har jag använt mig av Vintage Summer Basics – 1922 och cardstockCS. Kanterna är rivna med edge scrapern och sedan tejpade med dubbelhäftande tejp. Den söta ramen i spets kommer från egna gömmor. Däremot hittar ni både vita och röda pappersrosor och dom söta glitterblommorna från Mönstrade Scrapbooking papper i shoppen. Bradsen är ifrån Reprint och är en av alla nyheterna som ni hittar i shoppen. Allt har fått sig lite extra piff med glitter stickles.

På Emils tavla har jag haft ljusblått cardstock och Summer Basics – 1904. Runt fotot har jag limmat dit lite blå spets och matchande blommor. Den underbart söta charmen passade perfekt till min lilla prins, just den här kommer från egna gömmor. Ni hittar massor med söta charms här.

Det var allt för tillfället men kika gärna förbi lite senare då jag visar upp ett grattiskort i blåa toner.

KRAM DT- Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Tavlor med Maja Design..”

  1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Vilka fina tavlor med riktiga sötnosar på!! Meeeen vilken söt grodprins, den blev verkligen en höjdare på den blå tavlan och så läckert med den blå spetsen!

    Ha en fantastiskt bra helg, hoppas att vädret blir bättre snart så att barnen kan få bada lite!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *